NOVI DEXYCO BABY PARK – Savršeno mesto za sve bebi kupovine!
Foto: Promo

NOVI DEXYCO BABY PARK – Savršeno mesto za sve bebi kupovine!

Društvo -

Svečano otvaranje novog, drugog po redu, Dexyco Baby Parka u AVA Shopping Parku (pored robne kuće IKEA) zakazano je za četvrtak, 26. maj 2022. godine.

Dexy Co
foto: Promo

Jedinstveni koncept prodaje na ovim prostorima – Baby Park, u kome doslovno možete pronaći BAŠ SVE za mame i bebe! Od pelena, kozmetike, proizvoda za dojenje i hranjenje, pomoćnih električnih aparata za sterilizaciju, usitnjavanje hrane, kuvanje, bebi odeće, obuće, igračaka, knjiga, preko kolica, auto-sedišta, posteljine, krevetića, do svega ostalog što pomislite da vam može biti potrebno u prvim godinama zajedničkog života sa novim članom porodice.

Dexy Co
foto: Promo

Proizvodi poznatih svetskih brendova poput: Bugaboo, ABC Design, Chicco, Twistshake, MAM, Peg-Perego, Joolz, Free ON, Avent, Maxi-Cosi, Kidzz, Nuk, Bubaba i mnogi drugi samo su deo asortimana koji ćete moći da pronađete u novom Dexyco Baby Parku.

Dexy Co
foto: Promo

Pored najšireg asortimana bebi opreme na raspolaganju su vam ljubazni i obučeni prodavci sa dugogodišnjim iskustvom spremni za asistenciju prilikom demonstracije, testiranja i odabira željenih artikala.

Dexy Co
foto: Promo

U novom Dexyco Baby Parku u periodu od 26. do 28. maja očekuje vas neverovatnih 20% popusta na celokupan asortiman (popust ne važi na dohranu i već snižene artikle), pokloni, zabava za najmlađe i još mnogo iznenađenja!

Dexy Co
foto: Promo

Vaš Dexyco Baby Park

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track