JOŠ VAM NIJE UPLAĆENO 100 EVRA? Jedan korak potreban je da preuzmete BESPLATAN KEŠ!
Foto: Shutterstock

JOŠ VAM NIJE UPLAĆENO 100 EVRA? Jedan korak potreban je da preuzmete BESPLATAN KEŠ!

Društvo -

Od srede, pa sve do petka u toku je isplata pomoći od 100 evra mladima, a na jednom mestu novac možete preuzeti u bilo kom trenutku i to – nikad lakše – deli vas samo jedan klik!

O čemu je reč?

Sportska kladionica Meridian je spremila specijalnu ponudu – svako ko se danas registruje uz promo kod Kurir dobiće 1.500 RSD ZA ONLINE KLAĐENJE + 200 SPINOVA!

Pošto se registrujete, automatski vam stiže 500 RSD i 200 spinova, zatim ukoliko istog dana deponujete minimum 200 RSD na vaš račun će biti uplaćen dodatni bonus od 1.000 DINARA za online klađenje!

Zvuči kao bajka, ali nije – već je realna priča! Ništa vas ne košta da bez ulaganja stvorite dobitak iz snova.

Na šta ćete da iskoristite bonus izbor je samo vaš - standard ili uživo klađenje, esport, lucky's 6, brojevi ili proizvod dostupan samo u Meridianu – lucky's 5!

Uz to na Meridianu vas čeka preko 300 fenomenalnih igara sa džekpotovima, a biće vam potreban samo korisnički nalog da upadnete u trku za jedan od njih!

Vesti su fantastične, a mogu da budu još bolje! Podsećamo vas da je u kladionici Meridian u toku do sada neviđeno takmičenje na našim prostorima – IGRAJ ZA KATAR. Svi igrači imaju priliku da osvoje put, kartu i smeštaj za Svetsko prvenstvo u fudbalu, koje se u novembru održava u Kataru. Sve što je potrebno jeste otvoren nalog na sajtu meridianbet.rs i učešće u svakodnevnim izazovima iz oblasti sporta i slot igara.

Preuzmite poklon bonus u vrednosti od 1.500 DINARA i uplovite u najjaču letnju avanturu do sad!

(Promo - tekst)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track