NOVE DOJAVE O BOMBAMA, PRIMILO IH SKORO 400 ŠKOLA! Vesić: Ovo je deo specijalnog rata, EKSTREMISTI BI DA ZAUSTAVE BEOGRAD!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Twitter

JEZIVE PRETNJE

NOVE DOJAVE O BOMBAMA, PRIMILO IH SKORO 400 ŠKOLA! Vesić: Ovo je deo specijalnog rata, EKSTREMISTI BI DA ZAUSTAVE BEOGRAD!

Društvo -

Povodom dojava o postavljenim bombama u beogradskim školama oglasio se zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić.

Goran Vesić
foto: Kurir televizija

- Prema informacijama kojima raspolaže Gradski štab za vanredne situacije, primljene su anonimne dojave da su postavljene eksplozivne naprave u 174 osnovne škole, 97 srednjih škola, 78 isturenih odeljenja osnovnih škola i, verovali ili ne, čak u 42 specijalne škole - naveo je Vesić.

Prema njegovim rečima, policija je na terenu i vrši provere, a prva smena nastave u svim školama je otkazana. Кako je naglasio, deca i njihovi nastavnici i profesori potpuno su bezbedni, a to je najvažnije. Roditelji mogu da budu mirni.

- Dojava da su bombe postavljene u svim beogradskim školama deo je specijalnog rata koji se vodi protiv Srbije. Jasno je da je namera onih koji vrše ove anonimne dojave da poremete normalan život u Srbiji, da naš grad predstave kao nebezbedan i da unesu nemir među građanke i građane. Neće im uspeti - istakao je zamenik gradonačelnika.

Podsetimo, istovetna morbidna poruka naslovljena sa "Eksploziv postavljen u školu" počela od jutra da stiže na mejl adrese beogradskih škola, a potencijalni napadač u jezivoj poruci tvrdi da je već počinio četiri ubistva i da će pobiti veliki broj dece.

Kurir.rs/Beoinfo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track