00:15

Proslava rođendana druge žene Mufitje Zukorlića

divno

ODUŠEVILA! DRUGA ZUKORLIĆEVA ŽENA PROSLAVILA ROĐENDAN NA NESVAKIDAŠNJI NAČIN Ogroman buket, a iza nje PORTRET SRPSKOG VELIKANA

Društvo -

Lep gest kolega i prijatelja

Elma Elfić Zukorlić, druga supruga pokojnog muftije Mumaera Zukorlića, često svojim Intagram storijima zna da izazove pažnju svih pratilaca, ali i javnost čitave Srbije.

Ovoga puta u pitanju je veoma lepa stvar, a to je da je Elmi Elfić Zukorlić rođendan i da su je kolege iznenadile rođendanskom pesmom, tortom i prelepim buketom u ljubičastim tonovima.

00:15

Proslava rođendana druge žene Mufitje Zukorlića

Ono što je još zanimljivije, a što je nemoguće ne primetiti je i portert velikog srpskog prosvetitelja Dositeja Obradovića u kabinetu u kom se i desilo rođendansko iznenađenje.

Elma Elfić Zukorlić
foto: Instagram/Elma Elfić Zukorlić

Na snimku na Elminom Instagram storiju vidi se velika zahvalnost kolegama koji su joj priredili ovaj divan gest povodom njenog rođendana.

Podsetimo, Elma Elfić Zukorlić, rođena je 1980. godine u Novom Pazaru. Elma iz ugledne i bogate, „has pazarske“ porodice. Osnovnu i srednju školu završila je u rodnom gradu. Diplomirala je 2007. na Fakultetu za trgovinu i bankarstvo BK Univerziteta. Master studije i doktorat je završila na Internacionalnom univerzitetu u Novom Pazaru, čiji je osnivač bio njen suprug.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs/J.Ć.

Bonus video:

03:17

EVO ŠTA JE ŠERIJATSKI ZAKON SAMO ZUKORLIĆU DOZVOLJAVAO! Teolog otkrio: Druga i treća žena IMAJU PRAVA NA OVAJ DEO NASLEDSTVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track