OPASNO LEPA NA MAJKU, JEDNU OD NEKADA NAJMOĆNIJIH ŽENA SRPSKOG BIZNISA Noge duge, kosa plava, telo top! OVO JE ĆERKA MILKE FORCAN
Foto: Instagram Printscreen

naslednica

OPASNO LEPA NA MAJKU, JEDNU OD NEKADA NAJMOĆNIJIH ŽENA SRPSKOG BIZNISA Noge duge, kosa plava, telo top! OVO JE ĆERKA MILKE FORCAN

Društvo -

BEOGRAD - Poznata poslovna žena Milka Forcan godinama je bila broj 1 u svetu domaćeg biznisa i jedna od najmoćnijih u poslu sa izrazito muškom dominacijom.

BILA JE NAJMOĆNIJA ŽENA SRPSKOG BIZNISA, A ONDA JE SAMO NESTALA: Ovako danas izgleda Milka Forcan, a ovo su joj muž i deca (FOTO)

Poslednjih godina se jednostavno ne eksponira - posvetila se porodici, deci, mužu i svom privatnom biznisu pa je ređe viđamo u javnosti.

Međutim, na mrežama je aktivna i njeni pratioci s vremena na vreme mogu da vide crtice iz njenog ličnog ali i života njene porodice.

Milka ima već veliku decu - ćerku i sina, koji se ne pojavljuju u medijima...

... iškolovali su se i posvetili svojim interesovanjima.

Ćerka se zove Jovana, a sin Filip.

Jovana je lepotu nasledila od majke, a zbog Milkinog mladolikog izgleda mnogi komentarišu da izgledaju kao da su sestre.

Jovana je studirala u Ženevi a sudeći po fotografijama koje postavlja njena mama voli putovanja i egzotične destinacije.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track