KAKO MRTVOG OCA DA DOZOVEM U SAN SVE SAM PROBALA, ALI NE DOLAZI: Srpkinja zbog ovoga napravila HAOS NA MREŽAMA! Oštro joj obrusili
Foto: Profimedia

strašno

KAKO MRTVOG OCA DA DOZOVEM U SAN SVE SAM PROBALA, ALI NE DOLAZI: Srpkinja zbog ovoga napravila HAOS NA MREŽAMA! Oštro joj obrusili

Društvo -

Listajući društvene mreže svakodnevno možemo da naletimo na objave ili postove korisnika koji često umeju da nas iznenade i škoraju, ali i da svojim sadržajem pokrenu polemiku i raspravu među korisnicima.

Naime, ovog puta u jednoj grupi na društvenoj mreži Fejsbuk jedna korisnica je pitala članove grupe kako da "dozove pokojnog oca u san".

Članovi grupe su u komentarima pisali da su šokirani ovim pitanjem i svi se pitaju zašto bi to uopšte radila.

- Upravo mi je umro otac. U ndelju bila sahrana. Ima li nekog da zna kako da ga dozovem u san, sve sam pobala al` ne dolazi - napisala je ona u objavi.

objava
foto: Printscreen

Većina članova je u komentarima izrazila saučešće zbog gubitka jednog roditelja, ali isto tako su je osudili zbog toga što želi da doziva pokojne ljude i san.

- Moje saučešće, ali pustite ga i ne radite to - napisala je jedna članica:

- I ja mislim nemojte se igrati sa tim stvarima - dodala je druga.

Ipak, članovi grupe koji su vernici savetovali su je da je bolje da se pomoli za njega i njegovu dušu, nego da ga doziva u san.

- Pomolite se za njega radije i pustite da počiva na miru - piše u jednom komentaru:

- Manite se demona. Pomolite se Bogu da ti nikada ne dođe u san. Mislim da to nije nimalo pametno da radiš.

Mnogi su je savetovali i da ne veruje "u te gluposti".

smrt
foto: Profimedia

- Teško je, ali mnogi od nas znaju kako vam je, ali tata uzima svoj put:

- Bože pomozi, nemoj to raditi. Ako sam dođe to je druga stvar. Zapali mu sveću - savetovali su je pratioci:

1 / 2 Foto: Printscreen

- Kada bude potrebna pomoć, doći će. Ja sam namerno prespavala u tatinoj kući da bi mi došao u san, ali nije došao. Kada je on odlučio i kada me je trebalo upozoriti na nešto dolazi mi u san - navodi se u jednom od komentara:

- Ne čini to, dušu pokojnika ne prizivaj sam će se javiti, ali jedna stvar koju niko nije spomenuo je da noću demon poziva glasom voljenog i ne sme da se javiš obično pre ponoći na prozoru sobe u kojoj često boraviš.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

IZBEGLA SMRT ZA 2 MINUTA! Zorica Marković preživela INFARKT, a sad šokirala: Koleginica mi je VRAČALA, sad je na PROSJAČKOM ŠTAPU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track