HUMANOST NA DELU, PRIKUPLJENO VIŠE OD 10.000 EVRA: Akcija Tattoo dan za Vidovdan obezbedila pomoć za ugrožene Srbe sa Kosmeta
Foto: Privatna arhiva

veliko srce

HUMANOST NA DELU, PRIKUPLJENO VIŠE OD 10.000 EVRA: Akcija Tattoo dan za Vidovdan obezbedila pomoć za ugrožene Srbe sa Kosmeta

Društvo -

U narednim danima biće objavljen tačan iznos i uplaćen na račun organizacije "Srbi za Srbe"

Veliko srce imaju srpski "tattoo majstori". Njih preko 40 učestvovalo je u humanitarnoj akciji "tattto dan za Vidovdan".

tattto dan za Vidovdan
foto: Privatna arhiva

Uspeli su da prikupe više od 10.000 evra, a novac će biti podeljen najugroženijim srpskim porodicama na Kosovu i Metohiji.

- U narednih nekoliko dana objavićemo tačan iznos donacije koji ćemo uplatiti humanitarnoj organizaciji "Srbi za Srbe" i pomoći najugroženijim porodicama na Kosovu i Metohiji.Veliku zahvalnost dugujemo svima koji su uzeli učešće u ovoj akciji i nadamo se da će svaka naredna biti još uspešnija - poručili su srpski "tattoo umetnici".

Podsetimo, Udruženi srpski tattoo umetnici održali su humanitarnu akciju 24. juna ove godine. Oni su tom prilikom pozvali sve umetnike da tetoviraju besplatno i da sav prikupljen novac proslede kao prihod ugroženim porodicama na Kosovu.

Srbi za Srbe
foto: Srbi za Srbe

Umesto da naplate tetovažu tog dana, novac se ubacivao u kutije. Svi prijavljeni umetnici tog dana su tetovirali za ugrožene porodice sa decom sa Kosmeta, a prikupljena sredstva će biti preusmerena preko organizacije Srbi za Srbe.

Kurir

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track