MALOJ LENI ĆIRIĆ HITNO JE POTREBNA POMOĆ: Mora na operaciju kako bi napravila svoj prvi korak i sama se hranila!
Foto: Budi human

ZA LEPŠU BUDUĆNOST

MALOJ LENI ĆIRIĆ HITNO JE POTREBNA POMOĆ: Mora na operaciju kako bi napravila svoj prvi korak i sama se hranila!

Društvo -

Estradnu umetnik Srećko Krečar poznat je i kao odličan vokal, ali i kao veliki humanitarac. Više puta Srećko je pokretao akciju kada god je nekom pomoć bila najpotrebna.

Uradio je Srećko video priloge za dosta dece kojima je bila potrebna pomoć, i hvala bogu, ta deca se sada uspešno oporavljaju.

I sada je tako. Srećko je uradio video prilog o maloj Leni kojoj jer hitno neophodna pomoć da bi napravila svoj prvi samostalni korak, oslobadjanjem spazma postoji nada i da progovori i postane samostalnija, da može sama da se hrani itd. Naime, Leni Ćirić odmah po rođenju uspostavljena je hipotonija, nakon čega su usledile vežbe i rehabilitacija.

Lena Ćirić
foto: Budi human

Nalaz magnetne rezonance je pokazao da postoji oštećenje na levoj hemisferi mozga.

Već sa dve godine Leni je uspostavljena dijagnoza cerebralne paralize. Lena je mentalno zdrava, ali još uvek ne sedi, ne stoji, ne može sam da se hrani, ne hoda.

Ali, kako je za naš portal rekao Lenin tata, Bojan Ćirić, Lena ima veliku šansu da živi kao druga deca, ali za to je neophodan veliki novac, koji on kao i većina nema.

Bojan nam je takodje dodao da Turska klinika ACIBADEM, tj. njihovi lekari su dali predlog za operaciju koja se zove rizotomija kako bi se oslobodila spazma.

TROŠKOVI OVE OPERACIJE SU OKO 30 000 EVRA, PLUS POSTOPERATIVNI TROŠKOVI, KOJI NI MALO NISU MALI.

Bojan i njegova supruga Irena ne gube nadu, i u razgovoru sa nama stalno se zahvaljuju što se sve veći broj ljudi uključuje u akciju da se pomogne njegovoj ćerki Leni.

Inače, Bojan je lokalni (Pirot) muzičar, a kako je rekao je za naš portal: “Uvek sam se odazivao humanitanim akcijama, ali sada sam došao u situaciju da moram da se na ovaj način borim za moju devojčicu”.

Zato, je Srećkov video apel još jači, a na nama je da što pre odreagujemo i pošaljemo bar jedan SMS i omogućimo Leni Ćirić lepšu budućnost.

Slanjem bar jednog SMS-a, SVI ZAJEDNO MOŽEMO pomoći LENI , JER BAR JEDAN VAŠ SMS 1296 NA 3030 NJOJ ZNAČI ŠANSU DA ZA LEPŠU BUDUĆNOST .

Uplatom na dinarski račun:

160-6000001421472-44

Uplatom na devizni račun:

160-6000001422057-35

IBAN:

RS35160600000142205735

SWIFT/BIC:

DBDBRSBG

Lena Ćirić
foto: Privatna arhiva

I NIJE TEŠKO, A TO MOŽEMO, za razliku od drugih humanitanih akcija ovo i nije mnogo novca da se što pre prikupi taj novac i Lena Ćirić krene na operaciju u Tursku.

Neka se i ovog puta Srećkova humanitarna misija nastavi kao i sve do sada, jer kada god je pokrenuo neku akciju, uvek se završavala najbolje moguće, i mnoga deca su otišla na lečenje i danas žive kao njihovi drugari.

Neka negovo ime SREĆKO i ovog puta dopre i do vas, i da ova video poruka uradi isto kao i do sada a to je da svi pomognemo LENI ĆIRIĆ

I kao je sam rekao u video prilogu „Molim vas ne okrećite glavu od ovakvih stvari već pogledajte ovaj video“

JOŠ JEDNOM VELIKI APEL- POMOZIMO LENI ĆIRIĆ JER IMA ŠANSU DA SAMA STOJI, DA SAMA SEDI, DA SAMA RUČKA, DA SAMA HODA

ZATO ODMAH, ALI ODMAH, POŠALJITE BAR JEDAN SMS 1296 NA 3030

Kurir.rs/MEDIA PS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track