02:05

OVO JE SLAVKA KOJA JE PREŽIVELA UDAR GROMA: Spasila sam supruga od sigurne smrti ALI SAM OSETILA OGROMNE POSLEDICE!

šokantno

OVO JE SLAVKA KOJA JE PREŽIVELA UDAR GROMA! Progovorila o jezivom iskustvu: Spasla sam supruga sigurne smrti ALI UZ POSLEDICE

Društvo -

Slavka Nešić iz Zaječara preživela je udar groma, pa joj tako ni danas nije svejedno kada zagrmi i naiđe olujno nevreme.

Slavka je navela da je imala mnogo sreće što je cela njena porodica preživela, mada je ona sama pretrpela posledice jer joj je, kako kaže, od tada oslabilo čulo sluha i tokom celog života koristi slušni aparat.

- Bilo je sunčano, a odjednom se pojavio oblak. Grmelo je, ali je kuća bila nesređena i bez struje. To me je možda i spaslo. Ja sam pošla da sklonim jorgan sa prozora zbog kiše. Krenula sam da otvorim vrata, ali odjednom osetila sam kako mi je nešto ogrebalo uši. Videla sam neku prašinu i mog devera kako se kotrlja po sobi - rekla je Slavka.

Slavka Nešić
foto: Kurir televizija

Ona je tada probudila supruga, koji je došao iz treće smene, i sklonila ga iz kreveta na koji se ubrzo sručio deo krova. Potom je uzela dete koje je od siline udara palo sa kreveta.

- Gledam ljude kako trče sa svih strana. Da li ima nekoga živog? Svi su nosili neke šerpe, tepsije, lavor da bi skupljali vodu. Pitala sam šta se desilo, a oni su mi rekli da je udario grom. Pedeset i kusur crepova smo dokupili posle - rekla je Slavka.

Indija, munja, grom, oluja, nevreme
foto: Profimedia

Posledica je ipak bilo jer Slavka posle tog incidenta ne čuje ništa, zato savetuje kada se nadviju crni oblaci da svi budu oprezni.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

Havarija kod Čačka, grom pogodio strujomer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track