PREBILA SAM BUGARKU JER MI JE OPSOVALA SRPSKU MAJKU: Srpkinja jednim pitanjem pokrenula ŽESTOKU raspravu na mrežama (FOTO)
tuča žena, Foto: Shutterstock

polemika

PREBILA SAM BUGARKU JER MI JE OPSOVALA SRPSKU MAJKU: Srpkinja jednim pitanjem pokrenula ŽESTOKU raspravu na mrežama (FOTO)

Društvo -

Tučom i nasiljem se nikada ništa ne postiže u životu, ali često možemo da čujemo da se neko negde potukao. One izbijaju na ulicama, školskom dvorištu, prevozu ili noćnim izlascima, a iskustva mnogih govore da su muškarci ti koji najčešće ulaze u konflikte i misle da će tučom "naći" rešenje što je apsolutno pogrešno.

Naime, na tviteru se pojavio tvit u kome je postavljeno pitanje da li su se žene nekada potukle i zbog čega.

tuča
foto: Profimedia

Ubrzo je usledila lavina komentara kako muškaraca tako i žena koje su napisale svoja iskustva.

- Žene, jeste se potukle nekad i zbog čega? Muške neću ni da pitam, neka se jave oni koji nisu, da čujemo zašto nisu - piše u tvitu.

Tuča, tvit
foto: Printskrin Tviter

Ispod tvita su se nizali komentari:

- Ja jesam jednom u osnovnoj školi sa drugaricom. Rekla mi je da mi je ružan kolaž i ukrala mi lepak - napisala je jedna tviterašica:

- Nikad nisam, uvek sam tražio kompromis ako dođe do svađe ili sam izbegavao kritične situacije - odgovorio je jedan korisnik.

- Tučom se ništa ne rešava osim viška energije - navodi se u jednom od komentara.

Ipak, jedna devojka je napisala da se potukla sa 20 godina.

- Da, kada sam bila mlada 20 godina prebila sam dvojicu na Terazijama usred bela dana zbog toga što me jedan u prolazu uštinuo za obraz, a drugi navijao. Mislim da nikada nisu pogledali neko žensko - napisala je ona, dok je druga dodala:

- Prebila sam Bugarku jer mi je opsovala srpsku majku.

Tuča, tvit
foto: Printskrin Tviter

Kurir.rs

Bonus video:

07:13

ZBOG SMETNJI U RAZVOJU, DECA TRPE VREĐANJA I MALTRETIRANJA! Najčešće su meta svojih vršnjaka, a nasilje trpe čak i RODITELJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track