04:14

EMOTIVNA ISPOVEST LEPOSAVE KOJA SE POSLE 52 GODINE SRELA SA ĆERKOM: Za Kurir TV otkrila detalje susreta POĆI ĆE VAM SUZE NA OČI

ekskluzivno

EMOTIVNA ISPOVEST LEPOSAVE KOJA SE POSLE 52 GODINE SRELA SA ĆERKOM: Za Kurir TV otkrila detalje susreta POĆI ĆE VAM SUZE NA OČI

Društvo -

Leposava Dinkovski zagrlila je svoju ćerku Zoricu prvi put posle 52 godine

Otkako su joj majka i očuh uzeli, ćerkicu Zoricu, od 1970. godine nikada je nije videla, sve do sad.

Majka i očuh Leposave dali su na usvajanje njenu ćerku Zoricu bez njenog znanja. Ona o njoj nikada nije prestala da misli, da je sanja i priželjkuje u svom zagrljaju.

Lorijana Saso
foto: Provatna Arhiva

Lorijana, s druge stane nije ni sulutila da je usvojena. Živela je spokojno uz svoje italijanske roditelje, a onda je iz ladice izvukla SFRJ pasoš i saznala da je Srpkinja. Zahvaljujući porodičnom prijatelju Radoici Vukić uspela je da pronađe biološku majku i zagrli je.

- Tog momenta kada sam je videla, ja sam videla sebe. Taj njen hod je identičan moj hod, kako ja hodam. Kada sam se primakla njoj i zagrlila je osetila sam i njene jake udarce srca. Ostala sam skamenjena i suze su mi išle, ali sam gledala u njene okice. Pratila sam njen pogled kako ona reaguje, samo mi je to bilo bitno - rekla je Leposava za Puls Srbije na Kurir televiziji.

Leposava Dinkoviski
foto: Kurir televizija

Sudbina je htela da Zorica nađe majku. Iako ne govore isti jezik to nije bila barijera. Sporazumevali su se preko "google transleta" kaže Leposava.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

16:22

ITALIJANKA POSLE 53 GODINE SAZNALA DA JE SRPKINJA! Oteli su je od majke Leposave, a jedna stvar je POSEBNO ZBUNJUJUĆA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track