00:33

DUŠAN PRAVDIĆ O RIZIČNIM ZAHVATIMA: Za Kurir TV otkrio koliko je kiropraktika BEZBEDNA

otvoreno

DUŠAN PRAVDIĆ O RIZIČNIM ZAHVATIMA: Za Kurir TV otkrio koliko je kiropraktika BEZBEDNA

Društvo -

Više javno tužilaštvo u Beogradu juče je obavešteno da je 24. marta ove godine iz jedne privatne klinike u Beogradu kolima Hitne pomoći na Institut za ortopediju na Banjici prevezen muškarac M. Đ. star 58 godina.

M. Đ. je u privatnoj klinici bio na tretmanu kod kiropraktičara radi nameštanja prvog vratnog pršljena. Na Institutu mu je konstatovana fraktura prvog vratnog pršljena usled čega je ostao nepokretan i odmah je uveden u veštačku komu.

Kiropraktika
foto: Printskrin / You Tube

M. Đ. je preminuo u subotu 9. jula.

Dušan Pravdić, master kiropraktike, tvrdi da je kiropraktika tu da bude bezbolna, a ovakvi slučajevi se dešavaju i u drugim granama medicine. On je takođe i objasnio šta tačno predstavlja kiropraktika.

Kurir televizija
foto: Kurir Televizija

- Kiropraktika je ručno nameštanje pršljenova malih i velikih zglobova u našem telu gde pravilnim pozicioniranjem vraćamo balans i stabilnost našem telu. Samim tim bolji protok energija i uspostavlja se ta neuro mišićna ravnoteža. Kiropraktika je bezbolna kada je rade školovani i medicinsko obučeni kiropraktičari, tako da je moguće raditi je i kod trudnica - rekao je master kiropraktike.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:30

SNIMAK NJEGOVE POSLEDNJE BORBE OBIŠAO JE PLANETU: Preminuo bokser koji se dezorjentisan teturao po ringu i UDARAO U PRAZNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja