03:15

OVO JE SPISAK ZEMALJA GDE SRBI NAVIŠE LETUJU Lainović: Od kako radim u turizmu ovo što se ove godine dešava NIJE SE PRE DEŠAVALO!

najpopularnije destinacije

TURISTIČKE RADNIKE IZNENADILA JEDNA POJAVA Ove godine dešava se nešto što nikad nije DA LI SU SE STVARI ZAUVEK PROMENILE?

Društvo -

Milan Lainović, potpredsednik Asocijacije turističkih agencija Srbije, otkrio je za Kurir televiziju u emisiji Puls Srbije koje su destinacije najzanimljivije srpskim turistima.

- Zemlje u kojime ove godine naši državljani najviše putuju su sigurno Turska, Grčka, Egipat, Crna Gora, Hrvatska, Albanija i veliki broj naših putnika ove godine je već na svojim putovanjima, i treba da ide. Ono što je bitno da kažemo je to da je bezbednosna situacija na svim destinacijama odlična. Nemamo povratnih informacija da ima zaraženih, da ima nekih problema na destinacijama. Poboljšan je kvalitet samog smeštaja, čistoće i svih nekih epidemioloških stvari - rekao je Lainović.

Milan Lainović
foto: Kurir televizija

Sagovornik novinarke Kurir TV Bojane Vučićević osvrnuo se i na pojavu koja prethodnih sezona nije zabeležena u ovolikom procentu, a reč je o uslovima putovanja i boravka naših turista u inostranstvu.

- Što se tiče maski u avionima, one su preventivne. Bitno je i da sve destinacije na kojima se nalaze naši putnici imaju odličnu bezbednosnu situaciju, vodi se računa o čistoći i higijeni, koja je u ovom trenutku na jednom najvećem nivou od kada ja radim u turizmu, a to je velii broj godina.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

11:24

AKO SE NA ODMORU RAZBOLITE U OVOJ ZEMLJI SPREMITE SE DA DATE ORGOMAN NOVAC Ekspert otkriva kako da mirne glave odete na PUTOVANJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track