NAŠ MILAN JE BIO DOBAR KOMŠIJA NE MOGU DA GLEDAM UMRLICU: Komšije o pokojnom Đuriću imaju samo reči hvale! Ovo im je NAJPOTRESNIJE
Foto: Kurir/J.M., Kurir

Sahrana 15. jula na Novom bežanijskom groblju

NAŠ MILAN JE BIO DOBAR KOMŠIJA NE MOGU DA GLEDAM UMRLICU: Komšije o pokojnom Đuriću imaju samo reči hvale! Ovo im je NAJPOTRESNIJE

Društvo -

U zgradi u kojoj je živeo pokojni Đurić susedi sa suzama u očima o njemu pričaju sve najbolje

Bili smo juče ispred zgrade u kojoj je živeo Milan Đurić. Na ulaznim vratim umrlica. Komšije u šoku. Nisu nam dozvolili da uđemo, da ne uznemiravamo porodicu.

- Iz medija sam saznala da je Beograđanin preminuo nakon odlaska kod kiropraktičara, ali nisam mogla ni da sanjam da je to naš Milan. Bio je dobar čovek, vaspitan, normalan i kulturan komšija, koji se uvek javljao gde god da se sretnemo.

umrlica, Milan Đurić
foto: Kurir

Ne mogu da verujem da ga više neću sretati i da me neće pozdravljati. Ja sam bliža sa njegovom majkom. Ona je divna žena, kao i cela porodica. Ne mogu ni da zamislim koliko joj je teško nakon ovakvog gubitka. Sigurno je slomljena. Svi koji smo ga poznavali smo u šoku, teško je... Kako li će tek porodica bez njega.

Ovako za Kurir priča vidno potresena komšinica, koja je umrlicu na kojoj piše da će sahrana biti 15. jula na Novom bežanijskom groblju u 12.30 videla juče ujutru, kada je krenula na pijacu.

Kiropraktika, kiropraktičar, balans medika
foto: Kurir.rs/J.M., Shutterstock

- Za Milana znam da je bio obrazovan mladić. Završio je mašinstvo, a trebalo je da bude naš novi upravnik zgrade. Čula sam od komšija da je baš tog kobnog dana, kada je krenuo na tretman, trebalo da prihvati tu ponudu... - zastaje naša sagovornica i sa suzama u očima samo odmahnu rukom, dajući nam do znanja da ne može više da govori.

Balansmedik, Milan Đurić, umrlica
foto: Kurir/J.M., Kurir

Sestra preminulog Đurića rekla je juče za medije da je njihova porodica zavijena u crno i da im je užasno teško.

- Čekamo istragu, ne možemo ništa da kažemo. Skrhani smo bolom. Majci je najteže, skoro je van sebe - kratko je rekla sestra. Podsetimo, Đurić je 24. marta otišao u "Balans mediku" da mu nameste atlas, ali je u 16.40 sati iz te privatne klinike kolima Hitne pomoći prebačen na Institut za ortopediju na Banjici, gde su lekari konstatovali povrede zbog kojih je ostao nepokretan. Uvedene je u veštačku komu u kojoj je bio tri meseca, pre nego što je preminuo 9. jula.

Kurir.rs/ A. K.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track