OVA PORUKA KRUŽI MREŽAMA, PADNI AKO JE KOSOVO SRBIJA! I PALA JE: Srbi urnisali Dua Lipu, širom sveta dele snimak njenog peha
Foto: Twitter Printscreen

omražena

OVA PORUKA KRUŽI MREŽAMA, PADNI AKO JE KOSOVO SRBIJA! I PALA JE: Srbi urnisali Dua Lipu, širom sveta dele snimak njenog peha

Društvo -

Britanska pevačica Dua Lipa, čiji su se roditelji preselili iz Prištine u London, doživela je peh na ovogodišnjoj turneji.

Ona je na koncertu krajem maja pala nasred bine, a Srbi iz dijaspore to i dan-danas šeruju po svim mrežama pošto pomenuta pevačica nije omiljena zbog kontroverznih izjava na temu Kosova i Metohije.

Ona je na koncertu doživela peh a Srbi širom sveta ne dozvoljavaju da se to zaboravi kačeći raznorazne patriotske poruke uz video-snimak tog peha.

Na mrežama su se pojavile objave gde se uz snimak njenog pada dodaje i komentar "Padni ako je Kosovo Srbija!"

Dua Lipa je rođena 22. avgusta 1995. godine u Londonu i najstarije je dete Anese (devojačko Redža) i Dukađina Lipe, Albanaca islamske veroispovesti iz Prištine.Po babi s majčine strane, delom je Bošnjakinja.

Daljim poreklom je iz Peći. Dede i sa majčine i očeve strane bili su istoričari. Ima sestru Rinu i brata Đina Lipu. Na Lipu je muzički uticao njen otac, koji je bio pevač i gitarista rok grupe Oda. Odrasla je u Zapadnom Vempstedu, delu Londona. Svira violončelo a kad je bila na audiciji za školski hor, nastavnica joj je rekla da „ne ume da peva” pa je pevanje počela da uči od devete godine.

Kurir.rs/Tik Tok/Twitter

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track