Kompanija dm slavi 12. babybonus rođendan sa skoro 300.000 prijavljenih beba
Foto: Promo

Kompanija dm slavi 12. babybonus rođendan sa skoro 300.000 prijavljenih beba

Društvo -

Kada nakon mnogo iščekivanja beba konačno stigne kući, počinje jedan od najzanimljivijih perioda u životu svakog roditelja. Mnogo lepih trenutaka, osmeha, zagrljaja i uzbuđenja. Međutim, mama i tata znaju koliko je u tim momentima značajna čak i najmanja pomoć. Kako biste u ovom razdoblju osetili mir i sigurnost, preporuka je da se upoznate sa svim mogućnostima koje ostvarujete kao roditelji. Jedna od njih je babybonus program kompanije dm, koji vam omogućava da dobijete niz pogodnosti i poklona.

Ovim programom, koji obeležava svoj 12. rođendan, dm drogerije već godinama pružaju podršku roditeljima tokom prve dve godine bebinog života. Ukoliko svoje dete prijavite za program pre nego što napuni šest meseci, na poklon dobijate paket pelena, proizvode za negu, vlažne maramice, babylove trajnu torbu i nalepnicu za auto, a tokom prvih šest meseci bebinog života dobijate i brošuru s popustima. Kad vaša beba napuni šest meseci, na kućnu adresu stiže vam knjižica s vaučerima za popuste na atraktivne baby proizvode, dok za prvi rođendan uz poklon-vaučere dobijate i merač visine.

Imajući u vidu da je dm drogerija omiljeno mesto kupovine za mnoge roditelje, kompanija dm je uz podršku partnera, obezbedila veliki izbor kvalitetnih proizvoda za negu i prehranu beba. Babybonus je od osnivanja do sada pružio podršku skoro svakoj drugoj novorođenoj bebi u Srbiji, a vi svoje mališane možete da prijavite u vrlo jednostavnoj proceduri. Potrebno je da u najbližu dm drogeriju donesete na uvid izvod iz matične knjige rođenih vašeg deteta i da na licu mesta popunite prijavu za članstvo u babybonus programu. Pravo na učešće imaju sve bebe koje su državljani Republike Srbije, pod uslovom da su i rođene na teritoriji naše zemlje.

Biti bezbrižan i pružiti svojoj bebi najbolje želja je svakog roditelja, zbog čega drogerijski lanac dm nastavlja da bude podrška mamama i tatama, vođen ciljem da u narednim godinama ulepša odrastanje za još više mališana. Više o samom babybonus programu možete saznati na zvaničnom sajtu dm drogerija.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja