HVALA NA POVERENJU: Kurir NAJČITANIJI sajt u Srbiji već 45 meseci zaredom, a od jula i NAJPOSEĆENIJI po zvaničnom merenju Gemiusa
Foto: Kurir

HVALA NA POVERENJU: Kurir NAJČITANIJI sajt u Srbiji već 45 meseci zaredom, a od jula i NAJPOSEĆENIJI po zvaničnom merenju Gemiusa

Društvo -

Kurir.rs je neverovatnih 45 meseci u nizu najčitaniji srpski sajt sa ubedljivo najvećim brojem otvorenih stranica i najdužim vremenom zadržavanja korisnika na sajtu

U mesecu za nama kurir.rs je potvrdio lidersku poziciju kada je o domaćim portalima reč. To potvrđuju najnoviji podaci Gemiusa*, koji predstavlja zvanično merenje čitanosti portala u Srbiji, prema kome se sajt Kurira našao na prvom mestu po broju poseta, broju otvorenih stranica i ukupnom vremenu koje su čitaoci proveli na sajtu.

Izvor: GEMIUS AUDIENCE SRBIJA
Izvor: GEMIUS AUDIENCE SRBIJA

Kurir je najčitaniji sajt u Srbiji u prilog čemu govore i najnoviji podaci Gemiusa koji se odnose na protekli mesec kada je sajt Kurira zabeležio više od 215 miliona otvorenih stranica što je za 53% više od prvog sledećeg konkurenta.

Tokom jula građani Srbije su posetili kurir.rs više od 61 milion puta i tako ga učinili i najposećenijim sajtom u Srbiji.

U istom mesecu na Kurirovom sajtu građani Srbije proveli su čak 49% više vremena nego na sajtu prvog sledećeg konkurenta, što govori da Kurir ima najlojalniju publiku.

Kurir.rs sajt i aplikacija nastavljaju sa nezaustavljivim trendom da se na njih dolazi češće i zadržava duže nego ikada pre. Stalni rast lojalnosti proizvod je profesionalnog pristupa i velikog poverenja koje uživamo kod naših čitalaca.

Kurir je prvi izbor Srbije! Hvala što nam verujete, ostanite uz kurir.rs!

*Istraživanje gemiusAudience prati posećenost srpskih web stranica. U istraživanju učestvuje preko 100 srpskih internet sajtova, zbog čega je gemiusAudience postao standard u internet istraživanju i merenju, koji su prihvatile sve relevantne medijske agencije, internet mediji i oglašivači u državama istočne i srednje Europe. Podaci ovog, za sada jedinog zvaničnog, istraživanja posećenosti srpskih web stranica su uporedivi i javno dostupni.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track