SRBIN OTIŠAO NA LETOVANJE U CRNU GORU, SEO U KAFIĆ DA POPIJE KAFU I PIĆE, A KONOBAR MU PORUČIO OVO: Turista pobesneo zbog ove REČI
Foto: Profimedia

neprijatno iskustvo na letovanju

SRBIN OTIŠAO NA LETOVANJE U CRNU GORU, SEO U KAFIĆ DA POPIJE KAFU I PIĆE, A KONOBAR MU PORUČIO OVO: Turista pobesneo zbog ove REČI

Društvo -

Crna Gora je mnogim našim građanima omiljena destinacija za letovanje, pa upravo zbog toga mnogi srpski turisti trenutno provode godišnje odmore upravo na crnogorskom primorju.

Iako s jedne strane vlasnici lokala i ugostiteljskih objekata na crnogorskom primorju kažu da su nezadovooljni i ljuti na naše turiste jer ne dolaze u kafiće i restorane već uglavnom borave na plažama na peškirima, s druge strane pojedini naši turisti su nezadovoljni uslugom ugostitelja u komšiluku.

- Nikad nismo imali ovako sirote goste iz Srbije. To nisu paradajz, nego pašteta turisti. Oni nemaju ni za povrće, paradajz je za njih luksuz. Na sve se žale i sve im je skupo. Užas! - pričali su nedavno za medije ugostitelji sa crnogorskog primorja.

Ipak, turista V. Đ. (23) kaže za Kurir da je bio u najmanju ruku iznenađen reakcijom konobara u jednom restoranu na Slovenskoj plaži u Budvi kada je seo da popije kafu.

Crna Gora, primorje, plaža
foto: Ana Paunković

- Stigao sam na plažu oko pet sati popodne. Trebalo je da sačekam devojku da dođe, pa da sednemo u restoranu nešto da ručamo. Za to vreme sam seo u kafić da popijem kafu i piće da se osvežim malo jer je bilo pretoplo. Zauzimam jedan sto napolju i prilazi mi konobar. Poručujem kafu i ceđenu narandžu - priča nam V. Đ. i dodaje:

- Međutim, samo što sam to izustio konobar me sasekao rečenicom rekavši mi da ne mogu sam da sedim za stolom i pijem kafu i piće, već da ako želim da ostanem tu moram da poručim i hranu.

Naš sagovornik kaže da ga je ta rečenica i ton konobara razbesneo i šokirao.

- Istog trenutka sam ustao sa stolice i otišao. Ne mogu da verujem da se onako ophode prema gostima. Sačekao sam devojku i otišli smo u drugi restoran da ručamo. Nisam hteo opet da ulazim tamo zbog bezobrazluka konobara koji mi je na drzak način saopštio da ne mogu da budem za stolom i da "samo pijem piće". Ovo mi se još nije desilo. Svakako bih tu bio petnaestak minuta najviše. Izvinjavam se što sam hteo da platim i što bih zauzeo mesto dok popijem kafu.

Kurir.rs

Bonus video:

00:34

SRPKINJA PROŠLA PAKAO NA LETOVANJU U TURSKOJ! Platila letovanje, uzeli joj pare za gorivo a dočekala je POSTELJINA UMRLJANA KRVLJU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track