HUMANO: Prikupljeno skoro pola miliona dinara za lečenje Andreja i Sare Dedović (FOTO, VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

Novosadski kup

HUMANO: Prikupljeno skoro pola miliona dinara za lečenje Andreja i Sare Dedović (FOTO, VIDEO)

Društvo -

Po završetku fudbalskog humanitarnog turnira - "Novosadski kup" i uz pomoć aukcije potpisanih dresova poznatih srpskih fudbalera prikupljeno je 432.000 dinara za lečenje Andreja i Sare Dadović.

Naime, fudbalski humanitarni turnir u malom fudbalu - "Novosadski kup" održan je u saradnji sa neprofitnom organizacijom "Na mladima Srbija ostaje" i medijskom kućom "NS Uživo", a nakon toga je održana aukcija potpisanih dresova naših poznatih fudbalera.

Turnir je održan u periodu od 26. maja do 5. juna, a nedavnim završetkom aukcije privedena je kraju ova humanitarna priča. Prikupljeno je 432.000 dinara za lečenje Andreja i Sare Dedović.

humanitarna pomoć
foto: Privatna Arhiva

Na samom turniru učestvovalo je šesnaest ekipa podeljnih u četiri grupe. Nakon grupne faze usledila je eliminaciona faza u kojoj se našlo osam najboljih ekipa.

Zahvaljujući ogromnom odzivu naših sportista, prikupljeni su potpisani dresovi fudbalera naše zemlje, koji su bili postavljeni na aukciju a sve pare od prodatih dresova takođe su uplaćene za lečenje Andreja i Sare Dedović. Najveću pažnju privukli su dresovi Nemanje Matića, Sergeja Milinkovića Savića i Dušana Tadića.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja