Triglav putno osiguranje klikom do bezbrižnog putovanja
Foto: Promo

Triglav putno osiguranje klikom do bezbrižnog putovanja

Društvo -

Bilo da ste za svoje letovanje izabrali destinaciju u Evropi, Tunisu ili Egiptu, kreirali smo za vas posebne pakete porodičnog i individualnog osiguranja sa 50% popusta za osiguranje dece. Triglav osiguranje brine o svim građanima i omogućilo im je da ovo leto putuju bezbrižno, bez starosnih granica.

Da biste u inostranstvo krenuli potpuno rasterećeni, bez dvoumljenja uzmite polisu Putnog osiguranja i ne dozvolite da vas bolest i nepredviđene situacije iznenade. Tako ćete imati finansijsku sigurnost u okviru ugovorene osiguravajuće sume za pokriće troškova u slučaju hitnog lečenja i transporta. Korisnicima smo omogućili i ugovaranje proširenja osiguranja za slučaj bolesti Covid-19 izazvane virusom SARS COV-2 do ukupnog maksimalnog podlimita od 5.000 evra. Ovim proširenjem pokriveni su neophodni medicinski pregledi ovlašćenog lekara i medicinski opravdano testiranje na bolest COVID 19, ukoliko dođe do ispoljavanja simptoma infekcije, a u cilju dijagnostifikovanja i pružanja hitne medicinske pomoći. Pacijent ima pokrivene lekove u vanbolničkom lečenju, ali i bolničko lečenje i repatrijaciju.

Triglav
foto: Promo

Uz samo nekoliko klikova, kupovinom na portalu e.Triglav možete realizovati poseban popust od 10%. Polisa vam stiže na e-mail adresu, a osnovni podaci SMS-om, bez potrebe dolaska u filijalu Triglav osiguranja.

Pored online kupovine, putno osiguranje se može ugovoriti u nekoj od poslovnica i partnerskim turističkim agencijama. A kada se nađete van zemlje, naš partner Europ Assistance dostupan vam je 24 sata na tel: + 381 11 41 44 105. Isto tako, ako imate pristup internetu/WiFi mreži, štetu možete prijaviti jednostavnim skeniranjem QR koda sa naše stranice i to bez dodatnih troškova.

O svim navedenim osnovnim, dopunskim i posebnim osiguranjima možete se informisati u najbližoj poslovnici Triglav osiguranja, kao i na internet stranici www.triglav.rs.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track