02:53

SLUČAJ DOSTAVLJAČ DOBIJA EPILOG: Jedan naizgled mali incident izazvao I NJIHOVU REAKCIJU! EVO ŠTA SE NAJAVLJUJE

tema broj jedan na društvenim mrežama

SLUČAJ "WOLT DOSTAVLJAČA" DOBIJA EPILOG: Od poruke muvanja i kršenja prava do NJIHOVE REAKCIJE! EVO ŠTA SE NAJAVLJUJE

Društvo -

Na društvenim mrežama i dalje traje polemika zbog zbog devojke koja je prijavila dostavljača hrane, jer je iskoristio svoj položaj da dođe do njenog kontakt telefona i pošalje joj privatnu poruku. Dostavljač je dobio otkaz. Sve je počelo tako što je dostavljač devojci poslao poruku: „Kakva je bila klopa“. Ona ga je potom prijavila kompaniji, jer je zloupotrebio svoj položaj kako bi joj se udvarao, a dostavljač je zatim dobio otkaz.

O ovom slučaju danas u Pulsu Srbije voditeljka Anastasija Čanović razgovarala je sa Milanom Marinovićem, poverenikom za informacije od javnog značaja.

Milan Marinović
foto: Kurir Televizija

- Sledeće sedmice će inspektori iz Službe poverenika će otići u inspekcijski nadzor da vidi kako poštuje odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti - najavio je Milan Marinović, poverenik za informacije od javnog značaja i dodao:

- Ne znamo šta se tamo dešava, na osnovu ovoga što se desilo to je samo indicija. To može bizi i izolovani slučaj dostavljača. Videćemo da li svim dostavljačima vrše proveru ličnosti - istakao je Marinović u Pulsu Srbije.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Više o ovoj temi POGLEDAJTE U VIDEU ISPOD:

02:53

SLUČAJ DOSTAVLJAČ DOBIJA EPILOG: Jedan naizgled mali incident izazvao I NJIHOVU REAKCIJU! EVO ŠTA SE NAJAVLJUJE

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

Dostavljači hrane rade za 200.000 dinara mesečno ali pod ovim uslovima rada

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track