SKOČIO MI NA HAUBU A NOVOJ DEVOJCI PROSUO ČORBU NA GLAVU Žena tvrdi da joj bivši muž ovako zagorčava život i posle razvoda
Foto: screenshot Pink tv

i danas žive na istoj adresi, u različitim kućama, ali u istom dvorištu

SKOČIO MI NA HAUBU A NOVOJ DEVOJCI PROSUO ČORBU NA GLAVU Žena tvrdi da joj bivši muž ovako zagorčava život i posle razvoda

Društvo -

Bili su u braku 27 godina. Moj dever je bio u neverici jer se bivši suprug odrekao zajedničkog maloletnog sina, koji je tada imao devet godina

BEOGRAD - Žena srednjih godina S. iz Stare Pazove rastala se 2017. od muža zbog, kako tvrdi, učestalog verbalnog nasilja. Oni i danas žive na istoj adresi, u različitim kućama, ali u istom dvorištu, i kako kaže, gotovo svakodnevno trpi torturu, a bivši suprug je prodao kompletnu njihovu pokretnu imovinu.

- Razvela sam se 2017. godine zbog učestalog verbalnog maltretiranja od strane supruga. Bili smo u braku 27 godina. Njegova majka i ja smo bile izuzetno bliske. Deca i ja imamo pasoše EU, pošto živi u Beču obezbedila nam je stan i meni posao, deci školu da se preselimo.

Snežana Kovačević, Stara Pazova
foto: screenshot Pink tv

Moj dever je bio u neverici jer se bivši suprug odriče našeg tada maloletnog sina, imao je devet godina - ispričala je Snežana za TV Pink gostujući u jutarnjem programu kod Jovane Jeremić.

Sve se obelodanilo u avgustu 2017. godine, tada dobija dete sa svojom vanbračnom partnerkom i poenta cele naše selidbe je da mi napustimo našu porodičnu kuću. Kako kaže, on joj ne dozvoljava da pokrene prodaju kuće, tako da sada dele isti životni prostor.

Snežana Kovačević, Stara Pazova
foto: screenshot Pink tv

Dodala je i da joj je muž 2018. skočio na haubu auta i da je to prijavila policiji.

Ona tvrdi da je maltretirao i novu partnerku.

- Mene je jednom ošamario 2018. i ja sam to prijavila policiji i izrečena mu je mera zabrane prilaska. Novoj partnerki je prosuo čorbu na glavu - navodi ona i dodaje da su živeli na istoj adresi.

Kako je rekla sa bivšim mužem ne razgovara, ali on sina kojeg je hteo da se odrekne, pa ipak dobio starateljstvo, okreće protiv nje i čak mu je pomogao da je pokrade.

Snežana Kovačević, Stara Pazova
foto: screenshot Pink tv

- Njemu je dozvoljeno nasilje, dozvoljeno da proda našu kompletnu pokretnu imovinu, pa pomogao detetu da kroz prozor ukrade kompjuter. Dete je jako loš đak u školi. Nije jasno kako je dete pripalo njemu, kad on po celu noć nije tu. Ćerku verbalno maltretira i imao je zabranu prilaska - tvrdi ona.

Kurir.rs/TV Pink

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track