BAKA OTKRILA DRUGU STRANU PRIČE O OTETOJ DEVOJČICI NA ZLATIBORU: Dete neće da živi sa mojom ćerkom i očuhom NARKOMANIMA!
Foto: Shutterstock, Printscreen

TUGA

BAKA OTKRILA DRUGU STRANU PRIČE O OTETOJ DEVOJČICI NA ZLATIBORU: Dete neće da živi sa mojom ćerkom i očuhom NARKOMANIMA!

Društvo -

Devojčica za kojom je majka raspisala apel na društvenim mrežama nije oteta, već je bila sa bakom koja otkriva drugu stranu priče

Majka devojčice je nestanak policiji prijavila u subotu u Beogradu, a sada se za oglasila baka devojčice, koja itiče kako je njena unuka sada vraćena majci, ali da će ona nastaviti svoju borbu kako bi dobila starateljstvo, piše Informer.

Ona kaže da će na sve načine pokušati da spasi svoju unuku, koja živi sa majkom i očuhom, koji su navodno oboje narkomani.

- Moja unuka živi sa svojom majkom, inače mojom ćerkom i očuhom za kojeg verujem da se bavi kriminalnim radnjama. Oni su oboje narkomani. On je nasilnik koji je svoje dete iz prethodnog braka pretukao kod kuće i takvo ga odveo i ubacio u školsko dvorište, tada je reagovala i škola i Centar sa socijalni rad i protiv njega je pokrenut postupak. Neću da moja unuka živi sa takvom osobom. Moja ćerka je sa njim samo zbog para, i ne želim da njih dvoje maltretiraju moju unuku - ističe za naš portal baka devojčice.

Kako kaže, u medijima se pisalo kako je navodno devojčica oteta od poznatih ljudi, ali to zapravo nije slučaj

Zlatibor
foto: Printscreen

- Niko nije oteo moje dete, već su je moja ćerka i njen partner odveli kod njegovih roditelja na Zlatibor, koji pri tome nemaju nikakve veze sa devojčicom. Ja sam otišla tamo i uzela svoju unuku kako bih je spasila. Devojčica želi da bude sa mnom i policija to zna. Ja od 2016. godine vodim postupak za njeno starateljstvo, ali mi nije jasno kako iz Centra za socijalni rad još uvek ništa nije urađeno po tom pitanju, jer moja devojčica tamo propada, hoću da je spasim - uplakanim glasom priča naša sagovornica.

Kaže da je očajna jer više na zna šta da radi i kome da se obrati, a njena unuka je u takvoj porodici gde svaki dan gleda i trpi nasilje.

- Dete je na citostaticima zbog autoimune bolesti koju je dobilo od stresa. Ona svaki dan u toj kući trpi i gleda nasilje.

Ističe da joj nije jasno zbog čega niko iz ustanova koje su zadužene za starateljstvo deteta ne reaguje.

- Taj čovek maltretira i zlostavlja moju ćerku svaki dan, ona trpi nasilje, ali i dalje živi sa njim. Ona iznajmljuje stan u Beogradu u istoj zgradi gde on živi. Na taj način oni prikrivaju da žive zajedno kada dođu iz Centra za socijalni rad, na mojoj strani su svi, ali ne znam zašto niko ne reaguje iz ustanova koje su zadužene za starateljstvo deteta - očajna je baka devojčice.

Kurir.rs/Informer

Bonus video:

07:13

ZBOG SMETNJI U RAZVOJU, DECA TRPE VREĐANJA I MALTRETIRANJA! Najčešće su meta svojih vršnjaka, a nasilje trpe čak i RODITELJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track