NEKI HOTELI U GRČKOJ KOŠTAJU do 2.500 €, A NAPLAĆUJU LEŽALJKE NA PLAŽI: To nije ono najgore jer u sobama imaju ovo (FOTO)
Foto: Profimedia

BEZOBRAZLUK

NEKI HOTELI U GRČKOJ KOŠTAJU do 2.500 €, A NAPLAĆUJU LEŽALJKE NA PLAŽI: To nije ono najgore jer u sobama imaju ovo (FOTO)

Društvo -

Sve vreme tokom letnje sezone naši turisti na društvenim mrežama raspravljaju o najlepšim, najjeftinijim i najboljim destinacijama, a večita polemika je i oko ceni smeštaja.

Ovoga puta se rasprava pokrenula oko cene smeštaja u Grčkoj i to u hotelima pored plaža.

- Šta je sa hotelima u Sitoniji koji koštaju po 2.500 evra i više koji su na plaži, ali svojim gostima ipak naplaćuju i ležaljke. Nije da nemam još 150 evra, ali je bezorazluk. Najbolje obožavam kad hotel ima četiri zvezdice i televizor iz 1978. - napisao je turista u tvitu.

tvit, Grčka, letovanje
foto: Printskrin Tviter

Ovaj tvit je pokrenuo lavinu komentara turista i korisnika ove društvene mreže.

- Retro je in. Platiš apartman 700, 800 evra pa jedeš, piješ i sunčaš se đe oćeš:

- Preskupo jeste. Mi sad gledamo Tajland za Novu godinu i našli smo kompleks sa četiri dela za četiri porodice na plaži i izađe nas po 2.500 evra po porodici:

- Čekaj, dam 2.500 evra da bih gledao kompleks i neke bazene okolo? Za te pare uživamo u decembarskim čarolijama po Austriji i Italiji:

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- Koji je ovo hotel Moje iskustvo sa hotelima na Halkidikiju je da se ne plaćaju ležaljke. Što se app tiče izgleda da su emotivno vezani za prve stvari koje su uneli u njih. Stvarno bi mogli malo da ih renoviraju - glase neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

00:42

NEMA SUMNJE DA ĆE GRČKA I DOGODINE BITI HIT! Srbi dobili veliku OLAKŠICU, jasno je što svi tamo hrle na letovanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track