DIS NAJAVALJUJE SMANJENJE POTROŠNJE STRUJE
Foto: Promo

DIS NAJAVALJUJE SMANJENJE POTROŠNJE STRUJE

Društvo -

Isključivanje dela rasvete na svim DIS-ovim objektima

Kao kompanija koja uvek potrebe društva stavlja ispred komercijalnih, DIS je doneo odluku koja će imati za cilj da pomogne energetskom sistemu naše zemlje, pred izazovima koji nas sve očekuju.

„Kompanija DIS je odlučila da od 1. septembra smanji potrošnju električne energije. Ova odluka odnosiće se kako na potrošnju struje u upravnim zgradama, tako i na sve maloprodajne objekte. Ušteda će se primeniti na deo dekorativne rasvete, kao i na svu ostalu rasvetu čijim isključenjem iz sistema neće biti ugrožena bezbednost objekata. Menadžment kompanije primenjivaće ovu odluku dokle god ne dođe do stabilizacije sa snabdevanjem električne energije u regionu.

Kompanija DIS će, kao i do sada, u situacijama koje su bile izazovne za našu zemlju, pružiti podršku odlukama Vlade Republike Srbije od opšteg značaja za stanovništvo, i dati primer društveno odgovornog poslovanja. Pozivamo sve svoje partnere i ostale kompanije u Srbiji, da učine isto“, izjavio je Ivan Šuleić, generalni direktor kompanije DIS.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track