ŠOK PREDVIĐANJE ASTROLOGA ZA SRBIJU! Otkrio kakva nas zima čeka, da li ćemo imati struje i kakva je BUDUĆNOST KOSOVA
Foto: Kurir televizija, Profimedia

evo šta kažu zvezde

ŠOK PREDVIĐANJE ASTROLOGA ZA SRBIJU! Otkrio kakva nas zima čeka, da li ćemo imati struje i kakva je BUDUĆNOST KOSOVA

Društvo -

Astrolog Dušan Veličković izneo je u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji svoja predviđanja za Srbiju u narednom periodu.

Veličković uverava da se Srbija neće smrzavati, te da ćemo imati dovoljno struje i ogreva da prezimimo zimu.

- Mislim da smo mi našu minus fazu još 90ih godina odradili, ali nismo izvukli mnogo pouka. Mi trošimo više energije nego EU, kod nas se ne vodi računa o tome. Ima prostora da struja poskupi. Mi smo poprilično nedisciplinovani i nemamo osećaja za energetsku efikasnost. Moramo da radimo na obrazovanju ljudi. Ja garantujem da se nećemo smrzavati ali opet uz disciplinu. Dovoljno je samo da zamenite sijalice, da stavite one led i uštedećete struju. Nema razloga za strah. Situacija za nas nije sjajna - rekao je Veličković.

Dušan Veličković
foto: Kurir televizija

Astrolog je objasnio i razlog zbog čega se ne možemo dogovoriti oko Kosova, a potom rekao da se ta situacija na proleće naredne godine menja.

- Srbija je zemlja u znaku Jarca. Mi od devedesetih godina smo kao neko zemljište koje se konstantno ora. Zbog toga se ne možemo dogovoriti za Kosovo i tako će biti do proleća naredne godine. Ja se nadam da će nakon toga uslediti period gde ćemo biti baš na tom mestu gde treba da budemo. Moramo da uđemo u mirniju fazu i to moraju shvatiti neki ljudi. Iduća godina biće fantastična za poljoprivredu. Ovo što smo imali sušu ove godine, nadoknadićemo sledeće. Imamo dobru sposobnost da možemo da balansiramo - rekao je Veličković gostujući u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Pogledajte u videu ispod šta je sve Veličković prognozirao za naredni period:

04:03

ŠOK PREDVIĐANJE ASTROLOGA ZA SRBIJU! Otkrio kakva nas zima čeka, da li ćemo imati struje i kakva je BUDUĆNOST KOSOVA

Kurir.rs/M.L.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

01:20

DANAS ULAZIMO U POVOLJAN PERIOD! Astrolog za Kurir TV otkrio: Planete su na našoj strani AKO OSETITE AGRESIJU SAMO URADITE OVO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track