JE L` GLUPO DA PITAM SINA DA LI SAM MU NEDOSTAJALA DOK JE BIO S DEVOJKOM NA MORU: Srpkinju na mrežama URNISALI zbog OVOG pitanja
Foto: Profimedia

hit

JE L` GLUPO DA PITAM SINA DA LI SAM MU NEDOSTAJALA DOK JE BIO S DEVOJKOM NA MORU: Srpkinju na mrežama URNISALI zbog OVOG pitanja

Društvo -

Jedna majka je na društvenoj mreži Tviter upitala svoje pratioce da li je ispravno da svog sina pita da li mu je nedostajala dok je bio na moru sa devojkom.

- Je l` glupo da pitam sina jesam mu nedostajala, a bio sa devojkom na moru - upitala je majka u tvitu.

tvit, majka, sin
foto: Printskrin Tviter

Ovaj tvit je ubrzo pokrenuo lavinu komentara korisnik ove društvene mreže.

- Obavezno ga pitaj i to pred devojkom - glasi prvi komentar:

- Jednom je majka mog tadašnjeg momka baš to pitala predamnom: "Ko ti je preči" jer smo negde išli, a nismo je pitali da li će s nama. Odgovorio joj je da sam mu ja preča, bilo je dosta neprijatno - napisala je svoje iskustvo jedna devojka:

- Draga gospođo, shvatite da je teško da je jednom pomislio na vas dok je bio na moru sa devojkom. Naučite da mu se skinete s vrata, a ne da ga jašete dok mu ne pukne film ili dok mu n eupropastite život. Nažalost, roditelji u Srbiji ne znaju za meru - odgovorio je jedan korisnik:

- Realno, muškoj deci roditelji nedostaju tek kada umru:

- Da sam znala da je ovako zabavno i ranije bih postavljala pitanja - nadovezala se autorka tvita.

Mnogi su u komentarima bili oštri pa su pisali da je dobro što sin uopšte ima devojku.

- Dobro je i da ima devojku kad majka pomišlja da postavlja takva pitanja - navodi se u jednom od komentara:

- Samo pred devojkom i nikako drugačije:

- Moj je samo rekao da mu skuvam pasulj:

1 / 2 Foto: Printskrin Tviter

- Obavezno ga pitaj, artikuliši poruku kroz jezik, pa će on moći bolje da je procesuira i da se u odnosu na to zrelo separatiše od tebe. Ovako mu istu poruku šalješ nesvesno i stvaraš mu konflikt i potrebu da ispunjava tvoje ambicije.

- Jooj, kažem mu da će biti moja beba i kad bude imao svoju bebu... Ljubi ga majka - glase neki od komentara ispod tvita.

Kurir.rs

Bonus video:

02:16

RODITELJI VIŠE BRINU O POLASKU U ŠKOLU NEGO DECA: Dečji psiholog Tišma objasnila sa čime se sve suočavaju i kakve strahove imaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track