NESTALA NINA (5) PREPEŠAČILA ČAK 3 KILOMETRA! Devojčica jutros napustila vrtić, a pronađena kako se igra u prigradskom naselju!
Foto: Drustvene Mreže

misterija

NESTALA NINA (5) PREPEŠAČILA ČAK 3 KILOMETRA! Devojčica jutros napustila vrtić, a pronađena kako se igra u prigradskom naselju!

Društvo -

Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je policiji da prikupi sva potrebna obaveštenja i da dostavi izveštaj o događaju kako bi se utvrdilo da li ima elementata nekog krivičnog dela i ako ima protiv koga

Petogodišnja devojčica Nina A. iz Kladova pronađena je posle više od osam sati potrage na igralištu u prigradskom naselju Kostol udaljenom oko tri kilometra od vrtića iz koga je nestala jutros oko 10 sati.

Još nisu poznate okolnosti pod kojima se sve odigralo i prava je misterija kako je mala Nina dospela na mesto gde je pronađena. Prosto je neverovatno da dete od pet godina moglo samo da pređe ovu deonicu posebno ako se ima u vidu da se pored vrtića nalazi šuma.

Sumnjalo se da se devojčica izgubila u šumi, a pošto je taj teren nepregledan, potraga je bila otežana.

Za njom je gotovo osam časova tragalo celo Kladovo, pripadnici MUP-a, BIA, članovi Opštinskog štaba za vanredne situacije znani i neznani koji su pretraživali svaku, ulicu, kuću i dvorište u luku prečnika oko pet kilometara.

Prema prvim informacijama, u potrazi su sve vreme bila angažovana i dva drona.

Osnovno javno tužilaštvo u Negotinu naložilo je policiji da prikupi sva potrebna obaveštenja i da dostavi izveštaj o događaju kako bi se utvrdilo da li ima elementata nekog krivičnog dela i ako ima protiv koga.

- Svima veliko hvala na iskazanom angažovanju, brizi i požrtvovanju - poručio je Saša Nikolić predsednik opštine Kladovo.

Podsetimo, devojčica je nestala jutros oko devet časova, kada je navodno, sama napustila dvorište vrtića Neven" u Kladovu, u Ulici 22. septembar 54, kod pekare "82".

Ninina mama Sanja Anđelić kaže da su je iz vrtića zvali oko pola 10" i obavestili je o nestanku.

- Oni (iz vrtića) su me zvali da mi kažu da je ona izašla kroz neku kapiju i da je počela da beži iz vrtića - rekla je Ninina mama Sanja

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track