MEGA SHOPPSTER POPUSTI NA BELU TEHNIKU DO 16. OKTOBRA
Foto: Promo

MEGA SHOPPSTER POPUSTI NA BELU TEHNIKU DO 16. OKTOBRA

Društvo -

Preko 20.000 popularnih proizvoda na velikim sniženjima u okviru jesenje „Mega Akcije“ na prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji, Shoppster.

Tradicionalna jesenja „Mega Akcija“ ponovo je aktuelna na na prvoj i najvećoj online i TV prodavnici u Srbiji, Shoppster. Preko 20.000 popularnih proizvoda nalazi se na velikim sniženjima – od bele tehnike, dečijeg nameštaja i opreme za bebe, preko alata, posuđa i kozmetike, sve do najvećih imena iz sveta tehnike, kao i originalnih Shoppster brendova.

Proizvodi obuhvataju sve kategorije na Shoppsteru, a njihov odabir rezultat je svakodnevne komunikacije ove eCommerce platforme sa svojim kupcima.

„Prošlogodišnja, kao i ovogodišnja prolećna Mega Akcija bile su jedinstvene prilike ne samo da Shoppster uzvrati veliko poverenje naših kupaca, već i da to uradimo na najadekvatniji mogući način. Tako smo, i ove jeseni, pažljivo pratili navike i interesovanja kupaca, zbog čega se među ovih 20.000 artikala nalaze i oni za koje je tokom godine vladalo najveće interesovanje,“ objašnjava izvršna direktorka Shoppstera Ljiljana Ahmetović.

Shoppster Mega Akcija traje od 19. septembra do 16. oktobra, a tokom ovog promotivnog perioda kupci će imati prilike da na najvećoj domaćoj eCommerce platformi pronađu gotovo sve što im je potrebno, po najpovoljnijim cenama.

Mega Shopster
foto: Promo

Na velikim popustima su, između ostalih, Shoppster sprave za fitnes, Russell Hobbs kuhinjski uređaji, Dell monitori i laptop računari, Samsung mobilni telefoni, Xiaomi televizori, ali i prečišćivači vazduha istog brenda, koji su naročito popularni pred grejnu sezonu kao i brojni proizvodi kategorije bela tehnika.

Posle dve godine uspešnog poslovanja, Shoppster.rs danas broji preko 180.000 proizvoda i preko 3.500 brendova. Pionir moderne eCommerce industrije u Srbiji nastavlja sa svakodnevnim širenjem ponude u svim kategorijama, pripremajući još više promotivnih perioda i sezonskih iznenađenja. Jedna od posebnih pogodnosti za sve kupce je i besplatna dostava na paketomatima širom zemlje, koji pokrivaju preko 100 lokacija u 40 gradova – dovoljno je samo da se registrujete na Shoppster.rs, čime dobijate status Smart korisnika, i tako otvorite još veći spektar mogućnosti koji najveća domaća “one-stop shop” prodavnica pruža.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track