DIVIM SE MAMA MAJI KOJA SE SAMA HRABRO BORI ZA PETORO MALIŠANA: Direktorka Fondacije Gnezdo pomogla porodici MICIĆ (FOTO)
poseta porodici Micić, Foto: Privatna Arhiva

HUMANI

DIVIM SE MAMA MAJI KOJA SE SAMA HRABRO BORI ZA PETORO MALIŠANA: Direktorka Fondacije Gnezdo pomogla porodici MICIĆ (FOTO)

Društvo -

Direktorka fondacije "Gnezdo" Tanja Popović i poslanik Srpske napredne stranke Goran Vesić danas su posetili porodicu Micić, kako bi zajedno proslavili rođendan malog Koste.

- Sretna sam što smo uz pomoć gospodina Vesića i kineske robne kuće "Panda" pomogli porodici Micić. Fondacija "Gnezdo" ne zaboravlja porodice kojima je jednom pružila pomoć. Trudimo se da koliko možemo ostanemo u kontaktu sa njima, zato smo danas ovde da zajedno da proslavimo Kostin rođendan.

Goran Vesić
foto: Privatna arhiva

Divim se mami Maji koja se sama, uz podršku svoje majke, hrabro bori za svoje petoro predivnih mališana - rekla je direktorka Popović.

1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

Inače, Maja je samohrana majka petoro dece, od kojih je troje bolesno. Žive od socijalne pomoći što nije dovoljno za najosnovnije potrebe i lečenje dece.

- Duboko me je dirnula njihova teška životna priča i zato sam odlučila da danas Kosti i celoj porodici poklonim svoju novčanu Jubilarnu nagradu Skupštine grada Beograda u visini jedne moje plate. Pored toga dobio je tortu i smartić satić kako je želeo - istakla je direktorka Fondacije Gnezdo.

Takođe, kompanija "Prointer" koja je stalni donator naše Fondacije je donirala svakom članu porodice mobilni telefon.

Tanja Popović
foto: Privatna arhiva

Još jednom pozivam sve dobre ljude i kompanije da nam se pridruže da pomogemo ovoj porodici, kao i drugim porodicama kojima je pomoć potrebna.

- Otvorimo naša srca, dobri ljudi, brinimo jedni o drugima, tako postajemo bogatiji i lepši iznutra, a to je najvažnije - poručila je direktorka Popović.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track