ĐACI XIII BEOGRADSKE GIMNAZIJE SE VRAĆAJU U KLUPE! Policija je hitno pretresla školu, OVO JE USTANOVLJENO POSLE DOJAVE O BOMBI
Policija / Ilustracija, Foto: Printscreen

Pretres!

ĐACI XIII BEOGRADSKE GIMNAZIJE SE VRAĆAJU U KLUPE! Policija je hitno pretresla školu, OVO JE USTANOVLJENO POSLE DOJAVE O BOMBI

Društvo -

Dojave o podmetnutoj eksplozivnoj napravi jutros su dobile dve srednje škole u Beogradu - Medicinska škola na Zvezdari i Trinaesta beogradska gimnazija, i one su odmah evakulisane.

Dojave su stigle odmah na početku nastave, a već u 10: 35 situacija se smirila, barem u Trinaestoj beogradskoj gimnaziji.

Bojan Vučković, direktor ove obrazovne ustanove kratko je za Kurir rekao da je sada sve u redu i da se đaci polako vraćaju u svoje klupe.

- Tačno je, imali smo dojavu o bombi. Ekipe su hitno došle i proverile ceo objekat škole. Uverili su se da bombe nema i rečeno je da možemo da se vratimo nazad. Učenici su izgubili jedan školski čas - rekao je on.

Pokušali smo da stupimo u kontakti i sa Medicinskom školom na Zvezdari, ali do objavljivanja ovog teksta to nismo uspeli.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video:

00:32

POLICIJA PRETRESA REDAKCIJU KURIRA Ponovo dojava o bombi u zgradi naše medijske kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track