POTEZ NOVOSAĐANINA ODUŠEVIO SVE: Nije hteo Rusima da izda stan, kiriju nije dizao dve godine! Kum sve objavio na mrežama (FOTO)
Foto: Shutterstock

lepo

POTEZ NOVOSAĐANINA ODUŠEVIO SVE: Nije hteo Rusima da izda stan, kiriju nije dizao dve godine! Kum sve objavio na mrežama (FOTO)

Društvo -

Mnogi stanodavci u Srbiji povećali su cene kirija, a pojedini su čak i srpskim stanarima otkazali stan, a sve kako bi dodatno zaradili i stanove izdali Rusima koji i ne pitaju koliko košta.

Međutim, ima i onih svetlih primera, kojima su ipak sugrađani važniji od dodatne zarade.

Tako je jedan čovek iz Novog Sada, koji izdaje dva stana, zadržao studente a cenu kirije nije menjao već dve godine, uprkos poskupljenjima.

kirija, studenti
foto: Printscreen Tviter

- Moj kum je kralj najbolji čovek na svetu. Izdaje dva jednosobna stana u NS i zadržao je studente iz okoline za kiriju od pre dve godine. Svi mu govore da može da diže cenu zbog Rusa. Kaže nije mu važno, ovo su naša deca - napisao je jedan korisnik Tvitera.

Ovaj gest naišao je na pohvale mnogih korisnika ove društvene mreže.

- Kako je lepo čuti da nisu svi alavi na novac. Bravo za tvog kuma - napisala je jedna žena.

Bilo je i onih koji su i sami stanodavci, a koji su postupili isto kao i ovaj čovek.

- Moj sestrić je iz Loznice na studijama u NS. Ako nije kod tvog kuma, onda je verovatno kod nekog sa istim stavovima. Ljudi genijalci - dodala je jedna korisnica Tvitera.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

02:19

VLASNIK STANA JOJ POVEĆAO STANARINU JER RUSI NE PITAJU ZA CENU?! Stručnjaci za Kurir TV predviđaju: Cene nastavljaju da RASTU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track