SRAMAN POTEZ UČENIKA IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Uče medicinu, a hvale se da ne znaju da priključe infuziju (VIDEO)
Foto: Printscreen TikTok

užas

SRAMAN POTEZ UČENIKA IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Uče medicinu, a hvale se da ne znaju da priključe infuziju (VIDEO)

Društvo -

Učenici srednje škole, koji pohađaju medicinski smer, iz Smederevske Palanke, hvale se kako ne znaju da uključe infuziju!

Grupa učenike ove obrazovne ustanove snimala se, a video-snimak su objavili na društvenoj mreži Tiktok uz opis "Čuvajte vaše zdravlje, jer ni infuziju ne znamo da uključimo."

Ne znamo da li je u pitanju bio veliki odmor ili pauza između časova, ali svakako je sramno to što se učenici koji se školuju za buduće medicinske radnike javno hvale i ponose time što ne znaju da priključe infuziju.

00:07

SRAMAN POTEZ UČENIKA IZ SMEDEREVSKE PALANKE: Uče medicinu, a hvale se da ne znaju da priključe infuziju

Ono što je još poražavajuće jeste da su korisnici u komentarima ostavljali emotikone koji se smeju sa sve "hahaha". Dok je bilo i onih koji su osudili ovaj potez.

- Jadno. Još se hvališ što nećeš znati spasiti nekome život jednog dana - napisala je jedna od korisnica Tiktoka, na to joj je stigao odgovor verovatno od nekog deteta koje se nalazi na snimku:

- Šta se pa uči na praksi u srednjoj školi. Spremaš infuziju pola sata, dobije 3. Kad krene da se radi staž, to je druga stvar.

Nažalost, bilo je još onih koji su ih ohrabrivali kako to nije ništa strašno i da će to naučiti kada počnu da rade.

Zvali smo i direktora pomenute škole, ali nije bio u školi i rečeno nam je da pozovemo sutra.

Kurir.rs/ M. B.

Bonus video:

02:58

AKCIJA POŠUMLJAVANJA NA NOVOM NEOGRADU: Učenici OŠ Ljuba Nenadović zajedno sa Pokretom gorana Srbije posadili 150 sadnica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track