00:36

BEOGRAĐANKA OSTALA BEZ STANA I NOVCA! Manipulatori ljubavnih odnosa, OVO SU ALARMI ISKORIŠĆAVANJA, ekspert UPOZORAVA na obmanu!

kurir tv

BEOGRAĐANKA ZBOG LJUBAVI OSTALA BEZ STANA I NOVCA! Psiholog: Žene su lake mete prevaranata IZ OVIH RAZLOGA

Društvo -

Jedna Beograđanka u svojoj iskrenoj ispovesti otkrila je kako je prevarena i kako je ostala bez stana i novca.

Egipćanin je zaveo srpskinju i uzeo joj mnogo novca, psiholog Dragica Danilović je za Kurir TV rekla psihološki udeo profila preveranata, kako bira žrtvu i kako žene da ih prepoznaju.

Dragica Danilović
foto: Kurir televizija

Takav muškarac zna kako da se dodvori ženama. Jedan od najčešćih "portreta" prevaranta je ljubazna, poštena, talentovana, ali vrlo nesretna osoba koju "proganja zla sudbina".

- Prema nekim podacima 145.000.000 dolara su osobe u dugu samo prethodne godine, koje su izgubile novac jer su bile žrtve prevara. Problem je što se o tome ne priča jer osobe koje su prevarene osećaju neverovatan stid i sram. To je greška, pa se sada sve više otvaraju - započela je Dragica Danilović, pa pritom dodala:

- Naučno je dokazano da dok smo zaljubljeni nama u mozgu manje rade delovi koji su zaduženi za strah. Postoje dva glavna alarma, na primer kada on želi da vas odvoji od vama bliskih ljudi, a drugi je da ne bi tražio novac od vas, čak bi i od nekog pozajmio kako bi vama dokazao da ima.

Dragica Danilović
foto: Kurir televizija

Opravdala je zbog čega žene lakoverno ulaze u odnose sa takvim profilom ljudi, nekada čak i putem interneta:

- Deluje naivno, pomislite ako vam neko kaže da vas voli na prvu da biste pobegli, ali u takvim situacijama vi imate potrebu da ga zaštitite. On vam deluje tako naivno, neiskvareno, pritom je mlađi, u konkretnom slučaju živi u nekoj zemlji u kojoj je teža situacija. Vi ne shvatate to kao zlu nameru, nego kao neko njegovo naivno ponašanje, kako ni ne zna da se izrazi kako treba - rekla je psihološkinja, pa nastavila:

- Padaju žene željne ljubavi i emotivne pažnje, mi kad se zaljubljujemo, zaljubljujemo se u ideju u sliku i ono što mi želimo da vidimo i tu nema straha.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:50

MUVALI SU ME MOĆNICI IZ SAMOG VRHA! Starleta otvorila dušu: On me je kontrolisao konstantno, a evo ko NAJBOLJE VODI LJUBAV!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track