MUŽ SLUČAJNO OTKRIO BOLNU ISTINU: Analiza krvi deteta pokazala nešto što ga je dotuklo! MREŽE GORE ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO!
Foto: Shutterstock

tužno

MUŽ SLUČAJNO OTKRIO BOLNU ISTINU: Analiza krvi deteta pokazala nešto što ga je dotuklo! MREŽE GORE ZBOG ONOGA ŠTO JE URADIO!

Društvo -

Tvit jedne žene izazvao je pravu buru na društvenim mrežama. Naime, jedan čovek sasvim slučajno je saznao da nije biološki otac svog deteta!

- Žene, ako već varate muževe, birajte švalere sa istom krvnom grupom kao što je vaša ili muževljeva. Sad mi komšinica priča da joj se sin razveo posle 15 godina braka. Slučajno. Dete se razbolelo.... - napisala je jedna korisnica ove društvene mreže.

Na ovu njenu objavu usledila je lavina komentara. Međutim, pojedini smatraju da ukoliko dete ima različitu krvnu grupu od roditelja, ne mora nužno da znači da deca nisu njihova.

- Moji oboje nulta a ja i žena A pozitivna znači nisu moja deca - napisao je jedan čovek.

- Dete može imati krvnu grupu babe ili dede. Krvna grupa se nasleđuje kao i sve druge osobine. Standardna zabluda je da mora biti krvna grupa jednog od roditelja - dodala je jedna korisnica Tvitera.

Bilo je i onih komentara, odnosno korisnika koji tvrde su u svom okruženju imali slične ovakve primere.

Dete, Depresija
foto: Shutterstock

- Moj bivši kolega, posle 13 god. braka, posle poslednjeg porođaja (bio u Sudanu i matematički...) "posumnjao" da beba nije njegova, uradio DNK za svo četvoro, troje dece nije njegovo. Od žene sa razveo, a svu decu zadržao kod sebe i ponaša(ju) se kao da su njegova. Deca za majku ne haju - otkrio je jedan čovek.

Na ovo se nadovezala žena čiji komšija je doživeo istu stvar:

- I moj komšija isto. Od troje, dvoje nisu njegova. Zadržao ih je naravno. Javio se jedan od očeva da mu to saopšti preko telefona.

Potom se javila korisnica koja je navela da krvna grupa isključuje očinstvo, te da to utvrđuje DNK analiza:

- Draga gospođo XXI je vijek. Krvna grupa isključuje očinstvo, to je prevaziđena procedura. DNK analiza međutim, utvrđuje očinstvo i nema veze ko je koje krvne grupe.

Kurir.rs

Bonus video:

03:45

KRAGUJEVČANKU NEPOKRETAN MUŽ ZLOSTAVLJAO: Rekao mi je da živa neću izaći iz kuće! Pravi ŠOK je usledio što je PRETUKAO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track