ŠOK TVRDNJA MEDICINSKE SESTRE IZ PAKLA DOMA U PEĆI: Samo sam se branila?! Na snimku se vidi kako baka plače a ona se smeje (VIDEO)
Foto: Youtube Printscreen

danas izašla pred tužioca

ŠOK TVRDNJA MEDICINSKE SESTRE IZ PAKLA DOMA U PEĆI: Samo sam se branila?! Na snimku se vidi kako baka plače a ona se smeje (VIDEO)

Društvo -

Ona je zajedno s još tri medicinske sestre juče uhapšena nedugo nakon objavljivanja snimka na društvenim mrežama

PEĆ - Medicinska sestra A. P. koja je juče nemilosrdno udarala staricu u staračkom domu izjavila je policiji da se branila, prenosi Reporetri.

Ona je zajedno s još tri medicinske sestre juče uhapšena nedugo nakon objavljivanja snimka na društvenim mrežama.

Portparol Osnovnog tužilaštva u Peći Škodran Nikči je izjavio da će danas biti saslušano osoblje i štićenici ovog centra.

„Policija će danas po ovlašćenju Državnog tužilaštva, obaviti razgovore sa svim licima u ovom prihvatilištu i svim starim licima koja se tamo nalaze. Dok smo bili ovde, dobili smo i druge prijave u vezi sa ovim slučajem“, rekao je Nikči. Sumnja se da je ovakvih slučajeva možda bilo i ranije.

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK MOŽETE VIDETI OVDE

Tužilac Dorijan Juniku saopštio je sinoć da tužilaštvo ima saznanja da u Centru za stara lica u Peći, pored prijavljenih, može biti i drugih slučajeva nasilja i nad drugim starim licima i da će istagom sve biti provereno.

Kurir.rs/Euronews Srbija/Reporteri

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track