ČEDA OBJAVIO FOTOGRAFIJU GOSPOĐE: Jelena zagrmela u uskoj haljini, dekolte u prvom planu, a tetovaža viri na boku (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

haos

ČEDA OBJAVIO FOTOGRAFIJU GOSPOĐE: Jelena zagrmela u uskoj haljini, dekolte u prvom planu, a tetovaža viri na boku (FOTO)

Društvo -

Lider LDP-a Čedomir Jovanović oglasio se danas na društvenim mrežama prvi put nakon što je javnost saznala da mu je isključena struja zbog neplaćenih računa!

Čeda je na društvenim mrežama objavio fotografiju supruge Jelene u nikad atraktivnijem izdanju! Gospođa Jovanović je obukla usku crnu haljinu i istakla dekolte dok se na boku vidi tetovaža.

Bračni par Jovanović inače ne skriva od očiju javnosti emotivne trenutke, a Čeda neretko pratiocima na društvenim mrežama prenosi i delić svoje intime sa suprugom.

Jelena Jovanović
foto: Printscreen/Instagram

Nedavno je objavio fotografiju supruge koja je pozirala u kratkoj haljini sa dezenom, a dužina odevne kombinacije stavila je akcenat na njene duge noge i novu tetovažu na desnoj butini.

Jovanovići su imali i porodičnu dramu početkom oktobra kad je Čeda zadržan u policiji nakon prijave da se potukao sa suprugom.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track