ALBANAC KOM JE SVE U KUĆI "VERSAĆE" IMA 400 PARI PATIKA: Papuče plaća 540 evra, A SRPKINJE OBOŽAVA! Ovako zarađuje za bahanalije
Šenki Versaće, Foto: Printscreen/Tik Tok

SLAVAN U CELOM REGIONU

ALBANAC KOM JE SVE U KUĆI "VERSAĆE" IMA 400 PARI PATIKA: Papuče plaća 540 evra, A SRPKINJE OBOŽAVA! Ovako zarađuje za bahanalije

Društvo -

Albanac Šenki Maslani, poznatiji kao Šenki Versaće, slavu u regionu dobio je kao Albanac je iz Makedonije koji je toliko opsednut "Versaćeom" da je potrošio čitavih milion evra kako bi sve u njegovoj kući bilo u znaku ove poznate italijanske marke.

Sada je vrlo aktivan na Tiktoku, te je opet u žiži javnosti jer svi mogu da gledaju njegova bahanalisanja.

Ovaj momak važi za jednog od najbogatijih Albanaca na Balkanu i ima kafić, koji je takođe ceo u "Versaće" stilu, i tamo na nargilu dolazi svakodnevno. Otkrio je kako se zaludeo za Versaće brend, gde kupuje svoje odevne komade, ali i nameštaj, i šta sve poseduje...

Pričao je u specijalno dizajniranoj stolici, optočenoj zlatom, na kojoj piše "King".

- Versaće brend volim od 2009. godine. Posedujem kuću u selu Aračinova, ovde blizu Skoplja, i ona je cela u znaku Versaće brenda - rekao nam je mladić čiji su čak i automobili sa znakom ove robne marke.

- Od odeće mi je uvek sve ful Versaće. Garderobu nabavljam u Italiji i Belgiji. I zlato koje imam je sve sa žigom Versaćea, a tako brendiranog nakita imam negde oko pet kilograma.

Inače, Šenki poseduje više od 400 pari patika ove marke, pa za njih ima i posebne prostorije.

Šenki versaće kafić
foto: Suzana Trajković

- Jedne papuče plaćam 540 evra. Moja odeća nije jeftina, ali šta ću kad to volim? Na odeću volim da potrošim, donose mi je prijatelji, a omiljena kombinacija mi je crno i zlatno.

Pitali smo Šenkija pre nekoliko godina i koji je njegov izvor zarade, s obzirom da ima toliko novca. Rekao je sledeće:

- Imam veliki auto-plac. Prodajem automobile, od toga živim.

Opisao nam je kako izgleda jedan njegov dan.

- Budim se oko 12, pa negde oko 14 časova dolazim ovde u svoj kafić, u centru Skoplja. Odem do placa, svuda budem kratko, završim šta moram i uživam.

Novac koji ima ume i da potroši. Svaki vikend za njega znači neko novo putovanje.

- Nisam vremenski ograničen, pa samim tim ne planiram ni putovanja. Ako sa sedimo ovde i kažemo - idemo u vikend u Grčku, ja mogu samo da ustanem i krenem. Tako i provodim vreme. Volim da putujem, da idem na lepa mesta. Maltene svakog vikenda sam u Grčkoj.

Inače, iako je Šenki veliki fan noćnog života te stoga voli da obilazi i noćne klubove, otkrio nam je da uopšte ne pije.

Šenki versaće kafić
foto: Suzana Trajković

- Ne volim alkohol. Nema potrebe za tim. Kada izađem, uvek poručujem energetsko piće, a volim da odem i na nargilu. Alkohol nikako ne pijem - rekao nam je on.

Ako nešto voli, onda su, kako kaže - to žene. Priznao nam je koje su mu najlepše.

- Volim Srpkinje. Srpkinje su prelepe. To su najlepše žene. Putovao sam po svetu, ali takvih lepotica kakve vi imate ja još nisam video - rekao nam je on.

U svom kafiću, ipak, Šenki ne pravi žurke. Nije mu cilj da zaradi od kafića, a ima razloge zbog kojih u svom omiljenom lokalu ne pravi nikakve "lumperajke".

- Znate, svaka od ovih fotelja koju vidite u kafiću, je unikat i poručena je iz Italije. Zamislite kada bi u ovaj kafić dolazio svako, kad bi ljudi skakali po nameštaju, bacali pikavce... neko bi mi uništio sve te detalje koje sam pažljivo birao... - objasnio je on.

U njegovom lokalu inače stalno se mogu čuti poznati izvođači iz regiona - Maya Berović, Jala i Buba, Nataša Bekvalac, Ceca, Seka Aleksić.

Jedan srpski narodnjak mu je, ipak, omiljen.

- Omiljena mi je pesma Andriane Čekić, "Cipele". Nju obožavam - kaže Šenki uz osmeh.

Kurir.rs / Suzana Trajković

Bonus video:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja