CEPTEROVA NASLEDNICA POKAZALA ATRIBUTE PA PORUČILA: Fino vaspitane ne pišu istoriju! Okačila vruć selfi iz kupatila (FOTO)
Foto: Instagram Prinscreen

pozirala u belom bikiniju

CEPTEROVA NASLEDNICA POKAZALA ATRIBUTE PA PORUČILA: Fino vaspitane ne pišu istoriju! Okačila vruć selfi iz kupatila (FOTO)

Društvo -

U jednom od postova lepo objasnila i zašto je ponosna na mamu i tatu

Jedinica, mezimica i naslednica multimilionskog Cepterovog carstva, mlada Ema, okačila je provokativan selfi iz luksuznog kupatila porodične vile u Monaku uz poruku da "lepo vaspitane ne pišu istoriju".

Madlena Cepter, Filip Cepter, Ema Cepter, ćerka
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram

Mlada Ema, koja studira u Londonu, veoma je aktivna na toj društvenoj mreži i često postavlja svoje fotografije iz provoda, s putovanja ali i iz skoro svakog kutka velelepne vile s pogledom na more.

Ona je ovog puta pozirala u belom bikiniju.

U poslednje vreme sve češće pozira u izazovnom izdanju ili veoma oskudno obučena.

A fotografije su joj iz godine u godinu sve izazovnije.

Podsetimo, njeni roditelji su multimilioneri i veliki igrači u svetu krupnog biznisa - bračni par Janković iz Srbije, koji su sami stekli ogromno bogatstvo osnovavši nadaleko poznatu kompaniju Cepter (Zepter) čiji su naziv uzeli kao svoje prezime.

Ema je njihova usvojena ćerka jedinica i naslednica koja je u jednoj od prethodnih objava na Instagramu rekla koliko je ponosna na to što su mecene i veliki pokrovitelji umetnosti, pre svega njena majka.

Inače, zanimljivo je i da je vila na Dedinju koja je u vlasništvu njenih roditelja dobila ime po njoj, a Filip i Madlena svojevremeno su, davne 2000. objavili na najlepši mogući način vest da je malena Ema postala član njihove porodice, piše Republika.

Ko je Filip Cepter

Milan Janković rođen je 23. novembra 1950. u Velikom Gradištu, i poznatiji je pod imenom Filip Cepter (Philip Zepter). Po završetku gimnazije u Kozarskoj Dubici, diplomirao je na Ekonomskom fakultetu u Beogradu. Imao je 29 godina kada je otišao u Beč radi usavršavanja nemačkog jezika, ali je ubrzo doneo odluku da ostane u Austriji. Godine 1986. osnovao je vlastito preduzeće pod imenom Cepter (Zepter - skiptar, žezlo) koja je ubrzo postala sinonim za dobro posuđe. Uspon i širenje delatnosti preduzeća odvijali su se fantastičnom brzinom - od posuđa, medicinskih aparata i aparata za domaćinstvo, kozmetike do luksuznih proizvoda. Cepter je danas prisutan u više od 40 zemalja. Kompanija kojom upravlja Filip Cepter procenjuje se na više stotina miliona dolara.

U naš život ušla je jednog decembarskog dana

- U naš život ušla je jednog decembarskog dana 2000. godine i odmah se ugnezdila u naša srca gde je otvorila prostor koga tu ranije nije bilo. Lepo je kad čovek može da se ostvari kao stvaralac, pa da zatim postane roditelj, a još je lepše kada možete da ispravite nepravdu i umesto bola stvorite – ljubav. Meni se dogodilo i prvo i drugo – rekla je Madlena svojevremeno.

Nosilac je visokog priznanja Vitez rada, za doprinos industrijskom progresu Italije. Jedno nebesko telo nosi njegovo ime. Patrijarh moskovski i cele Rusije Aleksije II odao mu je lično priznanje i zahvalnost, a papa Jovan Pavle II blagoslovio je proizvode kompanije Cepter. Pored humanitarnih aktivnosti, podrške mladim talentima i razvoju kulture u otadžbini, poznat je i kao veliki prijatelj sporta. Sponzor je najvećih sportskih manifestacija u svetu. Bivši je predsednik Olimpijskog komiteta SCG. Tu funkciju je obavljao u kraćem vremenskom periodu 2005. godine.

Oženjen je Madlenom koja je 1999 godine osnovala prvu privatnu operu Madlenijanum u Zemunu i koja je dobrotvor brojnih kulturnih i humanitarnih akcija. Sa kćerkom Emom žive u Monaku i Beogradu.

Kurir.rs/Instagram

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track