02:15

DRUGARI SLOŽNO ZA OGIJA! Đaci zajedničkim snagama prikupljaju pomoć za druga obolelog od leukemije ČUJEMO SE SA NJIM SVAKI DAN

ogijeva utakmica života

"MAMA HAJDE DA UBIJEMO OVAJ RAK, PA DA NASTAVIM GDE SAM STAO" Drugari svim srcem uz dečaka obolelog od leukemije: OGI, UZ TEBE SMO

Društvo -

U želji da pomognu bolesnom drugu Ognjenu Kapati, đaci njegove osnovne škole „Milena Pavlović Barili“ ove nedelje organizuju bazar i sportske turnire kako bi prikupili novac za njegovo lečenje.

15-godišnjem Ognjenu nedavno je otkriven težak oblik leukemije za koji je jedino rešenje transplatacija koštane srži u inostranstvu. Za to je potrebno 270.000 evra.

- Čujemo se svaki dan da mu poručim da izdrži i da smo tu za njega šta god mu treba - rekao je jedan od Ognjenovih drugova.

Popodnevni dnevnik
foto: Kurir televizija

Proteklog vikenda deca su u saradnji sa školom prikupila više od 300.000 din, a u planu su još dva sportska turnira u okviru škole.

- Svaka ekipa i svaki gledalac će donirati sredstva koja idu za našeg Ogija - kaže direktora škole Olivera Korošec.

Popodnevni dnevnik
foto: Kurir televizija

Ognjenova majka rekla je da je on sportski duh i da je odlučan da se izbori sa bolešću.

- On je sportski duh i veruje da će da pobedi. U bolnici mi je rekao: "Dobro mama, hajde da ubijemo ovaj rak, pa da ja nastavim tamo gde sam stao!" Moramo da budemo jaki I da ga podržimo - rekla je Ognjenova majka.

Da bi Ognjen pobedio u utakmici života potrebno je da u njegovoj borbi učestvujemo svi zajedno. Pošaljite 1374 na 3030 za Ogijevu utakmicu života.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track