NEVEROVATNA PRIČA O ŠVALERACIJI: Čovek varao ženu sa komšinicom, u sve se upleo švalerkin muž! Evo kako su rešili ovo uz rakiju
Foto: Shutterstock

kao španska serija

NEVEROVATNA PRIČA O ŠVALERACIJI: Čovek varao ženu sa komšinicom, u sve se upleo švalerkin muž! Evo kako su rešili ovo uz rakiju

Društvo -

Jedna neverovatna priča pojavila se na društvenim mrežama, naime jedan oženjeni čovek je varao suprugu sa komšinicom, a nakon nekog vremena je ženu uhvatio u prevari sa mužem svoje švalerke, epilog je da su ova dva čoveka na kraju razmenila žene!

- Stric mog muža se švalerisao s komšinicom. Provalilo se posle 7 godina, tako što je stric uhvatio strinu u krevetu sa komšijom, mužem njegove ljubavnice. Kao prave komšije, seli za što, popili rakiju i razmenili žene. Sad moj muž ima dve strine, jednog strica i prvostrininog muža - napisala je jedna žena na Tviteru.

Mnogima je trebalo vremena da povežu ko je sa kim bio, ko je koga varao i šta se na kraju desilo.

- Jel ovo u Gornjem Milanovcu? Pre desetak godina upoznala sam strinu iz ovog grada, koje je iz ove ili iz iste ovakve priče - upitala je jedna korisnica Tvitera.

Mnogi su se šalili na račun ove objave.

- Šta fali? Važna je ljubav i dogovor - glasio je jedan od mnogobrojnih komentara.

Pojedini smatraju da je ovaj primer sličan onima koje gledamo na televizijskim ekranima u serijama.

- Ovo je kao ona emisija "Menjam ženu" - našalio se jedan korisnik Tvitera.

Kurir.rs

Bonus video:

00:22

LJUBAVNIK SAMO U GAĆAMA BEŽAO PREKO TERASE! Razjareni muž prvo je OBORIO suprugu na pod, a onda je sve ostavio u ŠOKU (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track