BRNABIĆKA ODBRUSILA DVERIMA: Sram vas bilo, nesrećnici, promovišete besprizornu FAŠISTIČKU IDEOLOGIJU i zatucanost!
Ana Brnabić, Foto: Printskrin / You Tube

reagovala zbog vantelesne oplodnje

BRNABIĆKA ODBRUSILA DVERIMA: Sram vas bilo, nesrećnici, promovišete besprizornu FAŠISTIČKU IDEOLOGIJU i zatucanost!

Društvo -

Premijerka Srbije Ana Brnabić oštro je reagovala na stavove pokreta Dveri usmerene protiv populacione politike države i novih mera u podršci nataliteta kroz omogućavanje vantelesne oplodnje u Srbiji sa doniranim reproduktivnim materijalom.

Naime, ona je reagovala nakon što je list Danas objavio tekst: "Dveri: Vantelesna oplodnja sa doniranim materijalom može uticati na promenu genoma budućih naraštaja".

Premijerka se tim povodom oglasila na Tviteru, i napisala sledeće:

- Sram vas bilo - i nesrećnike iz Dveri, i medije koji prenose ovakve gluposti bez ikakvog kritičkog osvrta ili komentara, čime direktno promovišu ovakve stavove.

- Stotine žena i parova iz Srbije je bilo primorano da se na ovaj način ostvari u roditeljstvu, ali su za to morali da se potucaju po Pragu, Solunu, Skoplju i drugim zemljama i gradovima, jer to nisu mogli u svojoj zemlji - napisala je ona i zaključila:

- Uskoro će moći, jer imaju odgovornu vlast koja radi u interesu naših građana i naše zemlje, a ne promoviše besprizornu fašističku ideologiju i zatucanost. Još jednom: sram vas bilo - i Dveri, i Danas.

Kurir.rs

Bonus video

00:37

Ana Brnabić - Sastanak sa misijom MMF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track