DECA POSETILA PS U PREŠEVU I DRUŽILA SE SA POLICAJCIMA: Dani otvorenih vrata, mališani uživali u druženju sa službenicima MUP
Foto: MUP Srbije

DECA POSETILA PS U PREŠEVU I DRUŽILA SE SA POLICAJCIMA: Dani otvorenih vrata, mališani uživali u druženju sa službenicima MUP

Društvo -

Otvorena vrata policije bila su otvorena i za mališane predškolskog uzrasta i radnika ustanove "8 Mart" iz Preševa, koji su prvi put posetili policijsku stanicu u tom gradu.

Ovu posetu su dočekali i dobro organizovali policijski službenici ove ustanove , gde je za decu bilo novo iskustvo i neopisivo zadovoljstvo. Gde većina njih prvi put vidi zgradu policijske stanice, njihove automobile za različitim svetlosnim i zvučnim signalima i drugim uređajima koje policija ima.

policajci, Preševo, deca
foto: MUP Srbije

Pored dobrodošlice, sigurnosti, bliskosti i topline koju su deca videla od policajaca, a nisu svi imali ovo uverenje, danas su pokazali da policajci:

- nisu strah - već hrabrost, nisu sumnja - već bezbednost, nisu prikrivanje slučajeva - već prijavljivanje, nisu udaljenost - već bliskost... Vrata su svima otvorena.

druženje mališana i policajaca
druženje mališana i policajacafoto: MUP Srbije

- Hvala mališanima Predškolske ustanove "8. Mart" iz Preševa, koji su nam priredili nezaboravan dan i bili naši gosti. Hvala im na rečima koje nam dalju snagu i podstrek da budemo još bolji - stoji u saopštenju MUP.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track