SKENIRAJ I DONIRAJ ZA IZGRADNJU RAMPE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U ŠKOLI: Omladina Aranđelovca pokrenula humanitarnu kampanju

manifestacija "Okreni se, pokreni se"

SKENIRAJ I DONIRAJ ZA IZGRADNJU RAMPE ZA OSOBE SA INVALIDITETOM U ŠKOLI: Omladina Aranđelovca pokrenula humanitarnu kampanju

Društvo -

Udruženje "Omladina Aranđelovac" sprovodi humanitarnu kampanju "...BEZ BARIJERA".

Ovo udruženje organizuje manifestaciju "Okreni se, pokreni se" koja se već tradicionalno drugu godinu za redom održava u decembru u Aranđelovcu, a ove godine u okviru manifestacije "Okreni se, pokreni se" pokrenuta je inicijativa za izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu.

Kampanja
Kampanja

- Naše prijateljsko i partnersko udruženje "TELOK" iz Kragujevca već drugu godinu za redom uzima učešće u manifestaciji "Okreni se, pokreni se", a ovoga puta su odlučili da našem udruženju pruže podršku u realizaciji spomenute inicijative. Novac za izgradnju rampe za osobe sa invaliditetom u Ekonomsko-ugostiteljskoj školi "Slobodan Minić" u Aranđelovcu se prikuplja putem platforme "Balkan Donira" čiji su autori i administratori Udruženja "TELOK" i centar Udruženja TELOK - Centar "Balkan za Tebe" - navodi se u saopštenju Udruženja "Omladina Aranđelovac".

Dodaje se da se novac donira putem kartičnih transakcija na platformi Balkan Donira, tako što se uđe na kampanju i unese željni iznos donacije, nakon toga sve funkcioniše kao princip online kupovine.

kampanja

- Hajde da zajedno podržimo osobe sa invaliditetom i da pokažemo da su i oni ravnopravni članovi društva. "...BEZ BARIJERA", prihvati i poštuj različitost - zaključuje se u saopštenju pomenutog udruženja.

Kurir.rs

Bonus video:

02:59

Humanitarna akcija za decu sa Kosova i Metohije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track