NE BACAJ PARE! Strahinja je obukao odelo Deda Mraza i poslao poruke koje su ŠOKIRALE LJUDE: Sad je OTKRIVENO šta se KRIJE iza toga
Foto: Printscreen

oduševio je sve

NE BACAJ PARE! Strahinja je obukao odelo Deda Mraza i poslao poruke koje su ŠOKIRALE LJUDE: Sad je OTKRIVENO šta se KRIJE iza toga

Društvo -

Anja i Strahinja Tanasković domaćoj javnosti poznati su od kada su na društvenoj mreži Instagram počeli da objavljuju sadržaj sa putovanja, gde im nije bio problem da se upute u nepoznatu stranu sa "dva dinara u džepu". Ovaj par proširio je svoju porodicu i nastavio je da okupira pažnju omaće javnosti, a sada je Strahinja, na veoma originalan način, rešio da pomogne onima kojima je to najpotrebnije pred novogodišnje i božićne praznike.

Strahinja
foto: Printscreen

Strahinja je jutros postavio video snimak u kojem je pokušao da animira javnost da se uključi u nekoliko humanitarnih priča. Obukao je kostim Deda Mraza, uzeo gitaru i počeo da svira na ulicama Budve, a pored sebe je ostavio poruke šaljive prirode koje su na satiričan načinm pokazivale na šta sve ljudi danas troše novac, dok postoji novac koji je mnogim pojedincima daleko potrebniji. Govorio je kako mu je ovo prvi put da nastupa, ali da mu je novac "potreban za ruku na ruletu".

"Strahinja je bio ulični svirač u Budvi na 1 dan da vidi koliko love može da zgrne. Evo kako je prošao i na šta je otišla zarada. Pogledaj video pa pročitaj kepšn do kraja. Uoči praznika, ne bacaj pare na "ku***nje". Pokloni nekome osnovnu egzistenciju. Pošalji CMC na 7763, da devojčica Lutka Rašković i njena porodica dobiju krov nad glavom.

Udomi ljubimca ili pomozi @udruzenje_carna uplatom željene donacija na 325-9500500529654-94 i obezbedi mogućnost životinjama iz azila da preguraju zimu.

Uoči praznika, ne bacaj pare na novogodišnje gluposti. Pokloni pametnoj deci mogućnost da se obrazuju. Doniraj koliko možeš Udruženju Svetionik 155-33854-07 (naglasiti za stipendiju) da srednjoškolci i studenti bez roditeljskog staranja, dobiju stipendiju za školovanje - stajalo je u opisu snimka, koji je za jako kratko vreme postao viralan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:59

Humanitarna akcija za decu sa Kosova i Metohije

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track