INTERVENTNA JE NASRED ULICE ODUZELA JAKŠIĆEV "BENTLI"! Braća još uvek kriju "porše", POKUŠAVAJU DA PREVARE KOGA STIGNU (FOTO)
Filip Jakšić i Stefan Jakšić, Foto: Privatna arhiva

neverovatni su

INTERVENTNA JE NASRED ULICE ODUZELA JAKŠIĆEV "BENTLI"! Braća još uvek kriju "porše", POKUŠAVAJU DA PREVARE KOGA STIGNU (FOTO)

Društvo -

Filip i Stefan nisu vratili pozajmljenih 120.000 evra, njihovu imovinu sad potražuje izvršitelj, a Kurir serijom tekstova utiče da se njihovo bahaćenje okonča

Skupoceni "bentli", koji je policija mesecima tražila jer je bio predmet potraživanja izvršitelja zbog duga koji je napravio Filip Jakšić, vlasnik nelegalnog doma za stare "Rojal", pronađen je tokom rutinske kontrole.

Interventna je vozilo zaustavila u ponedeljak u večernjim časovima, a proverom vozača i vozila utvrđeno je da su pronašli kola koja je Jakšić pokušavao prvobitno da proda preko oglasa za 139.000 evra, o čemu je Kurir već pisao.

Odmah su zaplenili "bentli", a po njega je došlo specijalno vozilo koje ga je prevezlo ispred policijske stanice.

Kola su predmet izvršnog potraživanja postala nakon što Filip i njegov brat Stefan nisu vratili pozajmljenih 120.000 evra na vreme.

Filip Jakšić i bentli
Filip Jakšić i bentlifoto: Privatna arhiva

Filip je trebalo da 90.000 evra vrati bez kamate u maju, a ostatak je bio Stefanov dug.

Javna izvršiteljka Mirjana Dimitrijević još je 29. juna poslala nalog policiji da se na Filipov "bentli", ali i Stefanov "porše" stavi zabrana otuđenja, i u više navrata im je slala dopise s pitanjem da li su pronašli automobile.

Filip je "bentli" tih dana prebacio na majku, koja ga je potom za 4.000 dinara (!) prodala, overivši ugovor s kupcem i kod notara! Kurir je razotkrio i taj Jakšićev pokušaj prevare, baš kao što smo upućivali da će kupac biti u problemu.

U policiji mu je saopšteno da ne može da preregistruje kola jer su predmet izvršenja!

A sada su mu ih i oduzeli!

Stefan "porše" još krije i, kako saznajemo, takođe je preneo vlasništvo na drugu osobu (ime poznato redakciji).

Stefan Jakšić sa poršeom
Stefan Jakšić sa poršeomfoto: Privatna arhiva

Cene automobila tog godišta i performansi na oglasima se kreću oko 53.000 evra! Inače, ni Jakšići ni MUP još uvek ne odgovaraju na naša pitanja koja se tiču pomenutih vozila. Kurir mesecima piše o svim lošim postupcima Jakšića, pokušajima da nasamari i državu, koja mu je naložila da zatvori i iseli nelegalni dom za stare "Rojal" u Krnjači, što je on uporno izbegavao sve dok nismo serijom tekstova uticali da reaguju inspekcija ministarstva i policija.

Kurir.rs / S. Trajković

Bonus video

00:47

STAVLJAO JE METALNE REŠETKE NA DOM! Inspekcija i MUP morali su da preduzmu OVO REŠENJE! Neslavna istorija ilegalnog staračkog doma

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track