DA LI SE SEĆATE SNIMKA: "MAMA, MOLIM TE!" Snimio je hit video i podigao na noge celu Srbiju, i TO NA VELIKI PRAZNIK
Božićna čestitka, Foto: Printscreen

HIT SNIMAK

DA LI SE SEĆATE SNIMKA: "MAMA, MOLIM TE!" Snimio je hit video i podigao na noge celu Srbiju, i TO NA VELIKI PRAZNIK

Društvo -

Mnogi proslavljaju praznike uz pirotehnička sredstva, pa su petarde, vatromet nešto što svi koriste, iako nije preporučljivo. Ljudi se sa time zabavljaju, pa sve to i snimaju i postavljaju na mreže.

Ipak, doba praznika period je kada se mnogi sete snimka još iz 2018. godine. Te godine je momak iz Žarkova, mehaničar Slobodan Kovanović postao prava senzacija nakon što je objavio na društvenim mrežama božićnu "čestitku".

On je tada snimao sebe i majku, a majka je pucala iz pištolja. On je rekao:

“Braćo Srbi i sestre Srpkinje, srećno svima Badnje veče i sutrašnji Božić. Mama, molim te...” - rekao je Slobodan i usmerio kadar na majku. Ona je tada ispalila tri hica iz pištolja.

Tako su mnogi u šali počeli da koriste upravo tu njegovu frazu: "Mama, molim te".

Mnogi su tada mladog momka i njegovo šenlučenje osudili, pa se odmah po objavljivanju snimka i oglasio. Rekao je da pištolj nije pravi, već kopija koja ispaljuje ćorke.

- Hteo sam samo da malo nasmejem ljude i uzgred da poželim svima srećan Božić. Mama je, inače, ozbiljan car, i složila se s tim. Najpre je planirano da ovaj snimak vide samo moji prijatelji na Fejsbuku i društvenim mrežama uopšte, ali po svemu sudeći, snimak je obišao svet. Neki ovo gledaju kako treba, kao šalu i pravu čestitku, neki izvrću priče... Bože moj, svako ima pravo na svoje mišljenje. Reakcije su uglavnom pozitivne, a kritika će uvek biti, šta god čovek da uradi - rekao je potom Kovanović.

Inače, naš narod smatra da se rafalnom bukom teraju zli duhovi i demoni, zbog čega neki praktikuju da pucaju za praznike.

Kurir.rs / S. T.

Bonus video

02:05

TVOJA PETARDA, MOJ ŽIVOT! Apel članova Animal Rescue Serbia: Nemojte bacati petarde, za praznike strada NEKOLIKO HILJADA ŽIVOTINJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track