OGLASIO SE PRIJATELJ MISTERIOZNO NESTALE BEOGRAĐANKE: Jednostavno je bilo pogrešno vreme i pogrešno mesto!
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen Twitter

9. dan potrage za anom volš

OGLASIO SE PRIJATELJ MISTERIOZNO NESTALE BEOGRAĐANKE: Jednostavno je bilo pogrešno vreme i pogrešno mesto!

Društvo -

- Majka i sestra su očajne, čekamo vesti o našoj Ani. Sumnjam da je neko prošao i pokupio je i odveo u nepoznatom pravcu, to je samo pretpostavka, ali ne verujem da je bilo planski - kaže Nenad N., blizak prijatelj Ane Volš (39) koja je misteriozno nestala u Americi.

Ani se gubi svaki trag za Novu godinu nakon što je napustila svoj dom kako bi otišla na let 31. decembra.

- Jednostavno je bilo pogrešno vreme i pogrešno mesto... Da samo nije zamenila let, al kad bi znali kad bi pali mi bi seli - priča Anin prijatelj i dodaje da ovo može svakome da se desi, te da je to potpuni užas, piše Blic.

Napomenuo je i da je Ana imala vrlo skladan brak i troje male dece, bez ikakvih problema i da se stalno hvalila kako joj je sve lepo u životu.

- U 4-5 sati ujutru ima mnogo pijanih, ludih, drogiranih i to nije obična noć.. Ali eto, ona je navikla da putuje te relacije zbog dece i posla. Nadam se da će se uskoro nešto pronaći - kaže naš sagovornik i istakao je i da je Ana živ anđeo.

Anin prijatelj apelovao je na ljude da se paze kada izlaze u jutarnjim satima, pogotovo ako je to novogodišnja noć, te da uvek budu u društvu, a ne sami kako ne bi bili u nevolji.

Podsetimo, Ana Volš (39), majka troje dece iz Masačusetsa, koja je odrasla u Beogradu, misteriozno je nestala nakon što je napustila svoj dom kako bi otišla na let 31. decembra. Nekoliko dana potom alarmirana je policija i za njom se sada intenzivno traga.

Istražitelji su se inače danas iznenada vratili u kuću nestale Ane Volš, majke troje dece, koja je odrasla u Beogradu, a nestala pre nepunih devet dana. Više obeleženih i neobeleženih policijskih automobila, kako prenose lokalni mediji, parkirano je ispred kuće, a istražitelji kruže oko imanja u gradiću Kohasetu u državi Masačusets.

Dan ranije, podsetimo, lokalna policija je saopštila da je pretraga okoline završena bez rezultata i da će biti nastavljena samo ako se pojave nove informacije.

Prethodno je 20 pripadnika tima za specijalne hitne slučajeve sa tri obučena psa dva dana pretraživalo šumarak nadomak kuće Ane Volš. Istražitelji su takođe isušili bazen pored kuće i uz pomoć ronilaca pretražili obližnji potok, međutim, nije pronađen nijedan trag.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track