JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG ČLANA SEKTE CRNA RUŽA: Otkrio tok CRNE MISE ali i tajno mesto održavanja! PILI SMO KRV I MOLILI SE LUCIFERU
Foto: Kurir Televizija, Shutterstock

KURIR TV

JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG ČLANA SEKTE CRNA RUŽA: Otkrio tok CRNE MISE ali i tajno mesto održavanja! PILI SMO KRV I MOLILI SE LUCIFERU

Društvo -

Saznanja javnosti o ozoglašenoj sekti "Crna ruža" jako su uska i negde se na našim prostorima ova sekta vezuje za ritualna ubistva i samoubistva. U medijima se obično navodi da većina njenih članova završi tragično.

O ozoglašenoj sekti "Crna ruža" malo se zna i obično se vezuje za ritualna ubistva i samoubistva.

Aleksandar Stričević imao je samo 12 godina kada je izgubio sestru i postao član sekte "Crna ruža". Prošao je kroz izopačeno iskustvo, ali je uspeo da se izvuče iako su ga dugo jurili.

Aleksandar Stričević
foto: Kurir televizija

On je svoju jezivu priču ispričao u emisiji Crna hronika na Kurir televiziji gde je otkrio do detalja kako su mu na inicijaciji tražili da ubije svog rođaka.

Međutim, on je u svom gostovanju takođe otkrio i piramidalnu strukturu ove satanističke organizacije, ali i kako su izgledali rituali i obredi.

- Rituali odnosno ta "Crna misa" su se najčešće izvodili na grobljima. Koristili su se narkotici. Sada više nije toliko zastupljeno jer su groblja dosta više obezbeđena po gradu. Sada se to radi po ruralnim sredinama, postoje satanističi oltari po šumama gde se žrtvuju životinje. To je mračna misa uz molitve Luciferu, uz mantranje, uz vosak i ispijanje krvi. Dakle, ispija se krv životinje i prilaže se žrtva demonu i priziva se tamna energija. Veruje se da se time daju darovi mračnoj sili koja će vam zauzvrat dati neku moć - rekao je Stričević.

01:58

JEZIVA ISPOVEST BIVŠEG ČLANA SEKTE CRNA RUŽA: Crna misa bila je na groblju, uz mantranje, molitve Luciferu i ISPIJANJE KRVI

Voditeljku Jelenu Pejić je interesovalo kakvog tipa su bile te molitve, ali i koja je procedura bila tokom tih rituala.

- Sve zavisi od kulta do kulta. Uglavnom se recituje "Oče naš" u nazad. Nekad se članovi polažu u iskopane rake koje su spremne za sutrašnje obrede. Crna ruža se konkretno bazirala na žrtvovanje životinja ili ljudi. Dobro su znali da ubistva nisu baš legalan način, pa su forsirali samoubistva. Dovodili su svoje članove do trenutka da se ubiju. Oni nikome ne kažu da se samo tek tako ubiju, nego im govore da će im se telo uzdignuti posle toga na nove visine.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track