FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS "ŽENE - SNAGA I STUB SRBIJE": Finansiraće se 5 najboljih, OVO SU DETALJI
Uspeh na poslu / Ilustracija, Foto: Promo

važno

FONDACIJA "ZA SRPSKI NAROD I DRŽAVU" RASPISALA KONKURS "ŽENE - SNAGA I STUB SRBIJE": Finansiraće se 5 najboljih, OVO SU DETALJI

Društvo -

Fondacija "Za srpski narod i državu" raspisala je danas konkurs "Žene - snaga i stub Srbije" za finansiranje pet najboljih poslovnih planova u cilju unapređenja položaja žena bez trajno rešenog radnog statusa sa teritorije Republike Srbije, kako bi one mogle da pokrenu sopstveni posao.

Pravo prijave na konkurs imaju žene bez trajno rešenog radnog statusa koje imaju navršenih 18 godina života i imaju stalni boravak na teritoriji Republike Srbije.

Sve informacije o ovom konkursu možete pogledati klikom na link OVDE.

Poslovni plan sa pratećom dokumentacijom šalje se elektronskim putem najkasnije do 1. februara 2023. godine do 12 časova.

Nagrade su jednokratna i bespovratna finansijska podrška za realizaciju pet najboljih poslovnih planova. Prednost u selekciji imaće poslovni planovi koji imaju za cilj oživljavanje starih zanata, podsticanje lokalnog ekonomskog razvoja, razvoj poljoprivrednih dobara, kao i pružanje podrške nematerijalnom nasleđu u Srbiji.

Najbolje poslovne planove odabraće stručna komisija.

Kandidatkinje koje dobiju podršku za realizaciju svojih poslovnih ideja biće u obavezi, ukoliko već nisu registrovane u APR-u, da u najkraćem roku, ne dužem od trideset radnih dana, registruju pravno lice.

Kandidatkinje koje dobiju podršku za realizaciju svojih poslovnih ideja biće u obavezi da radno angažuju najmanje jedno lice sa ugovorom na neodređeno vreme i da dostave dokaz o tome.

Nagrađene kandidatkinje biće u obavezi da nakon dobijanja finansijskih sredstava za podršku svojih poslovnih ideja posluju najmanje 36 meseci.

Kurir.rs

Bonus video

02:41

Opština Medijana ima najveći broj žena preduzetnica u Srbiji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track